Nokia finalizează procesul de rebranding pentru produsele Withings; sunt anunțate și două noi dispozitive smart

1.151 ori
<b>Nokia finalizează procesul de rebranding pentru produsele Withings; sunt anunțate și două noi dispozitive smart</b>Această zi de 20 iunie marchează și finalizarea procesului de rebranding al produselor Withings care de acum înainte vor purta logo-ul Nokia. Cu această ocazie debutează și două noi produse din zona health și anume cântarul inteligent numit

În aprilie anul trecut cei de la Nokia anunțau achiziția companiei franceze Withings, aceasta din urmă având ca activitate dezvoltarea de produse din domeniul medical. Portofoliul include brățări smart, cântare inteligente, dar și aparate pentru măsurarea pulsului cardiac sau a tensiunii arteriale. Am aflat despre planurile finlandezilor de rebranding pentru această firmă și astăzi se pare că procesul a fost finalizat.

Nokia Body Scale

Atfel, de acum înainte se renunță complet la denumirea Withings, site-ul fiind deja închis și produsele deja existente urmând a fi listate la vânzare direct pe platforma online Nokia. Dispozitivele smart vor prelua logo-ul Nokia și aflăm cu această ocazie că debutează chiar astăzi două noi terminale smart.

Nokia BPM+

Este vorba despre noul cântar numit Nokia Body Scale (produs cu preț de 59.95 euro) și despre Nokia BPM+ care aparent este o versiune premium a actualului sistem de monitorizare a tensiunii arteriale. Prețul său este de 192.95 euro și de aici puteți vedea toate produsele rebranduite Nokia!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×