Huawei Honor 9 primeşte o disecţie de la MyFixGuide: multe şuruburi şi migală, fără adeziv extra

1.594 ori
<b>Huawei Honor 9 primeşte o disecţie de la MyFixGuide: multe şuruburi şi migală, fără adeziv extra</b>Din partea celor de la MyFixGuide, noul smartphone Huawei Honor 9 primește astăzi o disecție prin intermediul căreia aflăm cât de greu sau ușor este procesul de reparație. Descoperim pentru început faptul că la interior s-a folosit doar puțin

Huawei Honor 9 a fost anunţat oficial săptămâna trecută, după o perioadă de teasing şi este cel mai nou terminal midrange de la Huawei cu dotări peste medie aş zice. Cum Honor 8 a stârnit un interes deosebit la debut şi noul venit are şanse la vânzări mari. Nu e de mirare că toată lumea se întreabă cât de uşor de reparat este şi cât de bine construit e acest model. Aflăm răspunsul printr-o disecţie marca MyFixGuide.

Huawei Honor 9

Smartphone-ul cu ecran de 5.1 inch foloseşte acelaşi procesor Kirin 960 ca şi Huawei P10. În mod curios nu are şuruburi în zona inferioară şi cum are panou din sticlă în spate, acela poate fi scos folosind un uscător de păr şi pene de chitară sau carduri de credit. Apoi cu ventuze se va scoate şi spatele. Honor 9 foloseşte designul pe 3 nivele, unul clasic aş spune.

Huawei Honor 9

Nivelul superior e pentru motherboard, cel median pentru baterie şi cel inferior pentru placa cu conector USB Type-C. Huawei s-a ocupat de disiparea căldurii, folosind stickere din grafit pentru a acoperi mari parţi ale plăcii de bază. O întreagă plăcuţă metalică a fost folosită pentru a ataşa conectorii, iar plăcuța e fixată cu ajutorul unor clipsuri din plastic.

Huawei Honor 9

Totul e fixat cu şuruburi şi clipsuri pe Honor 9, deci nu se face abuz de lipici. Doar camera principală foloseşte puţin adeziv, în vreme ce bateria nu apelează la acest mijloc de "ancorare". Pare să fie un telefon uşor de reparat, doar că din ce am înţeles difuzorul e destul de greu de scos din ansamblu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×