O nouă tabletă BlackBerry e la orizont, prin intermediul licenţierii softului și brandului companiei

976 ori
<b>O nouă tabletă BlackBerry e la orizont, prin intermediul licenţierii softului și brandului companiei</b>Din câte se pare, canadienii de la BlackBerry au în plan și lansarea unei noi tablete pe piață, asta desigur tot prin intermediul unui parteneriat de licențiere al brandului. Detaliile despre acest posibil dispozitiv ajung astăzi în mediul online prin

Tabletele BlackBerry PlayBook nu au fost chiar rele atunci când au debutat cu câţiva ani în urmă. Formatul compact pe care îl propuneau era inedit la acea vreme, iar softul şi mai ales multitasking-ul lui QNX erau atractive. Acum e posibil să vedem o nouă tabletă de genul, dar greul realizării sale îl va duce un partener BB totuşi.

CEO-ul BlackBerry, John Chen a discutat recent despre strategia de licenţiere a companiei, amintind şi că "unul dintre partenerii companiei e foarte încântat de ideea unei tablete cu Android". Oficialul a declarat că am putea vedea o nouă tabletă BlackBerry în curând, dar şi o extindere în zona IoT. Practic BlackBerry pune la bătaie brandul său, softurile şi eventual se implică în design, iar partenerul va realiza producţia hardware.

E foarte posibil ca acel partener al cărui nume nu a fost amintit sa fie TCL, deşi BB are o listă ceva mai lungă de companii cu care lucrează. PT BB Merah Putih din Indonezia sau Optiemus Infracom Ltd sunt parteneri importanti spre exemplu. Purtabilele, terminalele medicale, electrocasnicele şi aparatele point of sale sunt şi ele pe lista pentru proiecte viitoare, se pare.

Acestea vor purta emblema "Secured by BlackBerry", garantând o securitate deosebită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×