LeEco Le Max 3 (X920) apare în numeroase fotografii reale; aduce o cameră foto principală cu telemetru laser

1.286 ori
<b>LeEco Le Max 3 (X920) apare în numeroase fotografii reale; aduce o cameră foto principală cu telemetru laser</b>În ciuda problemelor financiare despre care tot auzim în ultima perioadă că le-ar avea LeEco, iată că aceștia continuă să lanseze noi smartphone-uri pe piață. Un astfel de viitor terminal este LeEco Le Max 3, produs cunoscut sub numele de cod X920 și care

Compania chineză LeEco pregătește lansarea unui nou phablet pe piață în perioada următoare, telefon care astăzi ni se prezintă într-o serie de numeroase fotografii reale. Este vorba despre LeEco Le X920 a.k.a Le Max 3 - handset care cel puțin din punct de vedere al design-ului nu diferă foarte mult de predecesorul său. Există totuși și noutăți la acest capitol precum este cazul formei alese pentru camera foto.

LeEco LeMax 3

Aparent, vom avea aici parte de un senzor foto principal de 20 megapixeli însoțit de bliț LED și de o noutate ce vine sub forma unui telemetru laser pentru o focalizare mai rapidă și precisă. Lista de posibile dotări includ eși un display de 6.3 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și 4 GB memorie RAM.

Primim și 64 GB de stocare, o cameră selfie de 8 megapixeli și o baterie de 3700 mAh. Se pare că phablet-ul oferă difuzoare stereo, slot dual-SIM și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow cu interfața EUI 5.6 aplicată peste. Avem și scanner de amprente aici și ni se dezvăluie că prețul său ar urma să fie de aproximativ 320 dolari pe piața din China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×