OnePlus anunţă headsetul VR Loop, iar 30.000 de unităţi sunt deja epuizate! Se confirmă şi OnePlus 3, care va debuta intr-un mediu VR special

1.206 ori
<b>OnePlus anunţă headsetul VR Loop, iar 30.000 de unităţi sunt deja epuizate! Se confirmă şi OnePlus 3, care va debuta intr-un mediu VR special</b>Cei de la OnePlus ne iau prin surprindere astăzi odată cu lansarea headset-ului VR Loop - un dispozitiv disponibil inițial într-un număr de 30.000 exemplare. Deși nu ne așteptam, toate aceste unități au fost epuizate în doar câteva ore de către fanii

Azi am avut parte de un anunţ foarte interesant, cel al headsetului VR OnePlus Loop, prin intermediul căruia veţi putea face "shopping VR" pentru a achiziţiona un OnePlus 3. Au fost puse la bătaie 30.000 de headseturi şi ele deja s-au epuizat.

Anul trecut OnePlus 2 a debutat în cadrul unui eveniment ce a fost transmis la 360 de grade şi putea fi urmărit cu headseturi VR OnePlus CardBoard, trimise de companie fanilor. Cosmetizând aceasta lansare din 2016, cofondatorul OnePlus, Carl Pei a afirmat că firma pe care o conduce şi-a "mutat sediul în spaţiu", după cum vedem şi în imaginile oficiale integrate în acest articol.

Staţia spaţială se numeşte "The Loop", deci probabil ni se pregăteşte o grandioasă scena virtuală pentru lansarea lui OnePlus 3. Diferenţa faţă de anul trecut va fi ca acest mediu e accesibil doar cu headsetul oferit de OnePlus, ce promite o experienţă imersiva şi comodă. Creat în colaborare cu AntVR, gadgetul e disponibil gratuit, minus taxele de livrare.

Livrările încep pe 6 iunie, iar achiziţiile se făceau aici, cel puţin până la epuizarea stocului. Loop cântăreşte 366 de grame, fiind mai greu decât Gear VR cu aproape 50 de grame şi are dimensiuni generale similare cu acesta. Aduce şi un câmp de vizualizare de 100 de grade şi compatibilitate cu majoritatea telefoanelor cu ecrane între 5 şi 6 inch.

Pe OnePlus 3 îl aşteptam peste câteva săptămâni, dacă zvonurile sunt reale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×