OnePlus Two ar putea debuta împreună cu un smartphone OnePlus mai accesibil în acest an

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 842 ori
<b>OnePlus Two ar putea debuta împreună cu un smartphone OnePlus mai accesibil în acest an</b>OnePlus One a fost unul dintre cele mai atractive telefoane &icirc;n 2014, deci nu e de mirare că aşteptăm cu nerăbdare sosirea lui OnePlus 2. Se pare că pe l&acirc;ngă acest model, care ar putea avea un preţ ceva mai potrivit cu dotările sale,...

OnePlus One a fost unul dintre cele mai atractive telefoane în 2014, deci nu e de mirare că aşteptăm cu nerăbdare sosirea lui OnePlus 2. Se pare că pe lângă acest model, care ar putea avea un preţ ceva mai potrivit cu dotările sale, vom primi şi un smartphone OnePlus ceva mai accesibil.

Cei de la Bloombergau vizitat recent sediul OnePlus din Shenzhen şi au detalii despre strategia şi planurile de viitor ale companiei. Astfel, OnePlus are intenţia de a vinde între 3 şi 5 milioane de terminale până la finalul lui 2015 şi 10 milioane în 2016. Asta după ce în 2014 ei au vândut 1 milion de unităţi, din postura de companie aflată la început de drum.

OnePlus Two rămâne în continuare pregătit pentru o lansare în trimestrul 3, în vreme ce modelul mai ieftin ar trebui să sosească şi el până la final de an. Încă nu e clar ce va oferi acest handset, deşi există indicii de la directorul OnePlus, Carl Pei, care ar fi sugerat că telefonul OnePlus mai ieftin ar putea fi menit pentru cei care apreciază mai mult designul faţă de specificaţii high end.

OnePlus Two e aşteptat cu un procesor octa core Snapdragon 810 între timp, scanner de amprente, slot microSD, 3 GB RAM sau mai mult şi un preţ cu cel puţin 100 de dolari mai mare decât cel al lui OnePlus One.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×