Noua interfaţă Facebook Desktop este aici!

1.488 ori
<b>Noua interfaţă Facebook Desktop este aici!</b>Ştiam de câteva luni ca Facebook pregăteşte o interfaţă revoluţionară şi o nouă abordare pentru experienţa sa de pe desktop. Ei bine avem şi în România câţiva utilizatori care au confirmat că au primit nouă interfaţă şi avem detalii şi capturi de ecran..

Ştiam de câteva luni ca Facebook pregăteşte o interfaţă revoluţionară şi o nouă abordare pentru experienţa sa de pe desktop. Ei bine avem şi în România câţiva utilizatori care au confirmat (1, 2, 3) că au primit nouă interfaţă şi avem detalii şi capturi de ecran mai jos.

Facebook oferea un prim preview în luna mai pentru acest design nou, iar la început de lună septembrie a început să o implementeze ca beta în Vest. Se pune mai mare accent pe grupuri, pe fonturi mai mari şi layout simplificat. Avem tab-uri în zona de sus a ecranului, pentru Story-urile prietenilor, iar în stânga găsim zona Acasă, cu cele mai accesate secţiuni, site-uri, evenimente şi aplicaţii.

Noua interfaţă Facebook Desktop este aici!

Lista de contacte este în dreapta, iar sus de tot găsim şi câteva mici iconuri pentru secţiunile lui Facebook: notificări, Market, grupuri, chat şi zona video. La mijloc se afla fluxul, feed-ul de postări, cam strâmt aş zice.  Ideea este de a transforma experienţa de pe desktop într-una similară cu cea de pe mobil. Facebook vrea să te îmbie să fii mai activ pe grupuri şi să postezi acolo. Interesant e că Facebook a scăpat de nuanţele de albastru omniprezente în vechile variante de Facebook.

Noua interfaţă Facebook Desktop este aici!

În plus am aflat şi că puteţi activa acest nou look din meniul de setări din dreapta sus, dar opţiunea încă nu apare pentru toată lumea. Poţi să revii şi la varianta veche, dacă nu îţi place cea nouă. Vă invităm în comentarii şi pe grup să discutăm despre această abordare nouă. Personal mi se pare bizar că au micșorat fluxul central de informaţie şi au mărit tab-urile de sus. Arată ca un jurnal de bord aerisit al unui programator obsedat de curăţenie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×