Orange România anunță creșterea numărului de clienți și a traficului de Internet mobil În primul semestru al anului 2014

893 ori
<b>Orange România anunță creșterea numărului de clienți și a traficului de Internet mobil În primul semestru al anului 2014</b>Orange România a anunțat astăzi rezultatele financiare pe primul semestru al anului 2014, în care a înregistrat o serie de cifre pozitive. E interesant că spre deosebire de Vodafone, care a pierdut clienți, Orange a reușit să evolueze și să...

Orange România a anunțat astăzi rezultatele financiare pe primul semestru al anului 2014, în care a înregistrat o serie de cifre pozitive. E interesant că spre deosebire de Vodafone, care a pierdut clienți, Orange a reușit să evolueze și să își crească numărul de utilizatori ai rețelei sale.

Această evoluție vine chiar și în ciuda performantelor rivalilor precum Cosmote sau Digi Mobil, ambii cu oferte atractive. Pe primele 6 luni ale acestui an Orange a înregistrat cu 184.000 de clienți mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut și cu peste 50% mai mult trafic de Internet pe mobil. în această rețea, unul din două telefoane vândute în primele 6 luni este un smartphone.

în prima jumătate de an Orange România a obținut venituri totale de 448.3 milioane de euro, dintre care 218.8 milioane de euro au fost obținute în trimestrul 2. Veniturile au înregistrat astfel o creștere de 4.5% față de primul semestru din 2013. La 30 iunie 2014 operatorul avea 10.384.000 de clienți și a fost înregistrată o spectaculoasă creștere a numărului de smartphone-uri compatibile 4G vândute.

în trimestrul 2 al acestui an au fost vândute de 4 ori mai multe terminale smart compatibile 4G decât în aceeași perioadă din 2013. La un an de la lansarea lui Orange TV vedem rezultate pozitive, iar serviciul a crescut cu 25% în al doilea trimestru al anului, față de primul trimestru. Orange România are și cel mai mare portofoliu de terminale 4G din țară, cu 33 de modele.

Singura performanță negativă rămâne totuși scăderea veniturilor globale cu 5% față de anul trecut, care cifră e totuși mai bună ca cea a rivalilor de la Vodafone, care au avut venituri cu 11% mai mici decât anul trecut în aceeași perioadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×