Orange își invită clienții la vânătoarea de premii 4G MegaHunt; avem o aplicație AR în care putem câștiga trafic de date și vouchere de 10 euro!

4.120 ori
<b>Orange își invită clienții la vânătoarea de premii 4G MegaHunt; avem o aplicație AR în care putem câștiga trafic de date și vouchere de 10 euro!</b>Dacă sunteți abonat sau utilizator pre-pay Orange și vă faceați griji că traficul de internet este pe terminate, avem astăzi o veste bună pentru voi! Cei de la Orange România dau startul unei campanii speciale numită 4G MegaHunt prin care aveți ocazia

Astăzi cei de la Orange România ne anunță prin intermediul unui comunicat de presă despre cea mai nouă campanie menită pentru promovarea serviciilor 4G, aceasta fiind intitulată 4G MegaHunt și având chiar o aplicație asociată. Operatorul își invită astfel clienții în testarea rețelei 4G cu acoperire 100% la nivel urban, fiind oferite și cadouri speciale ce constă în bonusuri de 500 MB sau 1 GB trafic de date sau în vouchere de 10 euro (5000 la număr).

Orange 4G MegaHunt

Din aplicația 4G MegaHunt pe care o puteți descărca de aici pentru Android și de aici pentru iOS, puteți explora harta zonei în care vă aflați și "vâna" interactiv premiile puse în joc. Software-ul se bazează pe realitatea augumentată și poate fi utilizată de utilizatorii din orice localitate din România în perioada 7 - 31 august. 

Gândiți-vă la un soi de PokeStop din jocul Pokemon Go, numai că aici veți primi pachete de trafic de date sau vouchere pe care le puteți utiliza la achiziția de telefoane împreună cu activarea sau prelungirea unui abonament pe 24 luni sau pentru achiziția de accesorii din magazinul Orange. Ce mai trebuie să știți este că bonusurile de internet acumulate prin aplicația 4G MegaHunt au o valabilitate de 30 zile pentru utilizatorii PrePay, respectiv o lună de facturare în cazul abonaților. 

De asemenea, accesând secțiunea Contul meu Orange din aplicația mobilă sau versiunea pentru desktop, veți avea posibilitatea de dublare a bonusului de net câștigat prin 4G MegaHunt! Detalii extra aveți aici și spor la vânătoarea de internet! 

Important de știut!

  • un utilizator poate cumula maxim 5 GB bonus de net din vânătoarea de premii
  • un utilizator poate primi bonusul de net aferent unui punct de pe harta cu premii doar o singură dată pe durata campaniei. Pentru mai mult bonus de net utilizatorul trebuie să vâneze mai multe puncte de pe harta cu premii
  • voucherul de 10 euro nu se va cumula cu reducerea ofertei de portabilitate
  • un singur voucher poate fi utilizat pe factură/număr de telefon
  • voucherele pot fi utilizate până la data de 15 septembrie 2017
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×