Noua ofertă Orange aduce beneficii sub formă de minute și trafic date ce pot fi utilizate atât național, cât și în roaming

1.792 ori
<b>Noua ofertă Orange aduce beneficii sub formă de minute și trafic date ce pot fi utilizate atât național, cât și în roaming</b>Prin intermediul unui comunicat de presă, operatorul Orange România ne anunță astăzi despre noua ofertă destinată abonaților la serviciile telecom. Aceștia vor putea folosi minutele și traficul de date atât la nivel național, cât și în roaming fără

Operatorul Orange România anunță astăzi câteva lucruri interesante pentru utilizatorii de cartele pre-pay și pentru abonați, detalii despre care aflați în rândurile următoare. În primul rând se menționează oferta națională pentru abonați prin care se aduc beneficii suplimentare clienților existenți, recompensând fidelitatea acestora pentru timpul petrecut în rețeaua Orange.

Astfel, clienții care vor opta pentru un abonament Orange ME sau Orange Net din noua ofertă, fie că este vorba de reînnoirea unui abonament existent sau de migrarea de la cartelă preplătită la abonament, vor primi câte o lună de internet nelimitat pentru fiecare an petrecut în rețea (exemplu: un client cu vechime de 10 ani în rețea va primi 10 luni de internet nelimitat de care se poate bucura la alegere, oricând dorește).

De asemenea, Orange Home aduce abonaților și utilizatorilor de cartele preplătite un bonus suplimentar de 10 euro pentru fiecare an petrecut în rețeaua Orange dacă aleg un abonament Home Net și Home TV, bonus ce poate fi utilizat pentru achiziția de telefoane sau tablete. Cei cu două abonamente de voce sau de date mobile beneficiază de cel mai bun preț pentru pachetele de internet prin fibră și televiziune prin cablu, începând de la 8 euro / lună (TVA inclus), pentru ambele servicii. 

Nu în ultimul rând suntem informați că odată cu lansarea noilor variante de abonamente, în premieră pentru România, clienții persoane fizice pot folosi în roaming, fără costuri suplimentare, traficul de internet și minutele naționale incluse în pachetele Orange ME, în țările din Spațiul Economic European, alcătuit din UE plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia.

Această ofertă este valabilă până la data de 31 mai 2017 și este accesibilă tuturor clienților care aleg un abonament din oferta curentă, pentru o perioadă de 24 luni. Detalii extra despre noua ofertă Orange pentru abonamente găsiți pe orange.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×