Sud-coreenii ar putea avea parte de o variantă Galaxy Note 8 cu 256 GB de stocare!

1.129 ori
<b>Sud-coreenii ar putea avea parte de o variantă Galaxy Note 8 cu 256 GB de stocare!</b>Încă o dată asiaticii se vor putea bucura de o variantă mai specială a unui telefon semnat Samsung, acum fiind rândul lui Galaxy Note 8. Aparent pe piața din Coreea de Sud va fi comercializat un model cu 256 GB spațiu de stocare flash, asta în vreme

Vestea că Samsung Galaxy Note 8 va ajunge și pe tărâmurile noastre cu 6 GB RAM la bord ne-a încântat ce-i drept în momentul dezvăluirii, dar informația ce vine astăzi nu prea e pe gustul tuturor. Descoperim că încă o dată sud-coreenii se vor bucura de o ediție specială a phablet-ului ce vine pe 23 august, fiind vorba despre un model care beneficiază de un inedit spațiu de stocare flash de 256 GB!

Variante Note 8

Acest detaliu ne este prezentat de către leaker-ul Roland Quandt printr-o postare de pe Twitter ce include variantele sud-coreene ce vor fi comercializate. Produsele sunt menționate cu numele de cod SM-N950N, respectiv SM-N950NK și vedem în dreptul lor și specificarea celor 256 GB de stocare.

Poate este vorba de mai mult totuși și asiaticii se vor bucura până la urmă și de 8 GB RAM, ceea ce nu ar fi exclus ținând cont că pe aceste piețe companiile se întrec în oferirea unor cantități generoase de RAM pe telefoanele vândute. Aflăm cum stă treaba în scurt timp și după cum v-am informat anterior, startul precomenzilor lui Note 8 se va da pe 25 august!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×