Orange România îţi oferă televiziune gratuită şi un videoproiector Aiptek în rate; Iată noua oferta Orange Love

1.433 ori
<b>Orange România îţi oferă televiziune gratuită şi un videoproiector Aiptek în rate; Iată noua oferta Orange Love</b>Operatorul Orange România vine astăzi cu o nouă ofertă pentru cei care sunt interesați de serviciile de televiziune. Așa cum descoperiți încă din titlu, se va oferi televiziune gratuită și pe deasupra un videoproiector Aiptek într-un program de rate

Orange România ne propune o ofertă proaspătă în cadrul pachetului Orange Love, care aduce televiziune gratuită şi un videoproiector în rate. Se anunţă sezonul meciurilor încinse de la Cupa Mondială de la vară şi mai vine şi sezonul 2 Westworld în curând, deci oferta soseşte la fix.

În intervalul 15 martie - 30 aprilie abonaţii Orange vor beneficia de noua ofertă Love, care e menită pentru întreaga familie. Orange pune la bătaie pentru clienţii care aleg abonamentul de Internet prin fibră optică de 1000 Mbps acces gratuit la posturile TV, prin pachetul Global TV. De asemenea, cine are serviciul Orange TV Go primeşte şi un videoproiector portabil, ce poate fi cumpărat în rate.

Oferta Orange

Clienţii care aleg pachetul de servicii convergente Love vor primi de 2 ori mai mult internet mobil în comparaţie cu traficul deja inclus în aboanment. Familiile care au optat deja pentru două sau mai multe abonamente Orange de voce vor beneficia împreună cu pachetele Orange Love bonusuri de 50 GB Internet mobil pentru divertisment. Videoproiectorul mai sus menţionat este un model portabil Aiptek, care se conectează via WiFi, USB sau mini HDMI.

Măsoară doar 85 x 85 x 17 mm şi cântăreşte doar 132 de grame. Poate fi cumpărat împreună cu un telefon Samsung Galaxy J5 (2017), dar şi separat, cu rate de la 9 euro pe lună, cu abonamentul Orange Me 18. Mai multe detalii despre oferta Love aveţi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×