Android Wear trece printr-un rebranding; De astăzi este cunoscut drept Wear OS

517 ori
<b>Android Wear trece printr-un rebranding; De astăzi este cunoscut drept Wear OS</b>Platforma software pentru purtabile a celor de la Google a fost cunoscută multă vreme sub denumirea de Android Wear, dar astăzi este timpul pentru un nou nume se pare. Astfel, de acum înainte OS-ul va fi cunoscut sub numele de Wear OS

În primăvara anului 2014 cei de la Google făceau un anunț deosebit, cel al lansării lui Android Wear - platforma software creată pentru smartwatch-uri care din păcate nu s-a remarcat într-un mod special. Tizen OS de la Samsung și watchOS de la Apple au fost deasupra acestui OS și Google speră ca printr-un rebranding al platformei să atragă publicul aflat în căutarea unui smartwatch nou.

Numele ales este Wear OS și ca un fapt divers aflați că vânzările de smartwatch-uri înregistrează un declin serios și că singurul dispozitiv de pe piață ce mai prezintă interes din partea publicului ar fi Apple Watch. Motivul principal pentru care Android Wear nu a fost adoptat în număr pare pare a sta în spatele prețurilor cam mari la care smartwatch-urile soseau pe piață.

Pe această listă pot fi puse și elemente precum dimensiunile nu tocmai confortabile ale acestor dispozitive, dar și autonomia redusă a bateriilor de la interior. Modelele vechi nu prea s-au bucurat de update-uri și mulți au decis să se îndrepte către un smartband mai degrabă. Revenind la Wear OS, Google promite dezvăluirea mai multor detalii despre rebranding chiar săptămâna viitoare în cadrul târgului Baselworld unde am putea vedea și noi purtabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×