Orange lansează un nou abonament, Flamingo, și o ofertă specială pentru Delfin și Panteră

3.917 ori
<b>Orange lansează un nou abonament, Flamingo, și o ofertă specială pentru Delfin și Panteră</b>Comunicat de presă: Orange lansează un nou abonament, Flamingo, și o ofertă specială pentru Delfin și Panteră București, 15 martie 2011. Din 15 martie Orange România își lărgește portofoliul cu noul abonament Flamingo, în ediție...

Comunicat de presă:

Orange lansează un nou abonament, Flamingo, și o ofertă specială pentru Delfin și Panteră

București, 15 martie 2011. Din 15 martie Orange România își lărgește portofoliul cu noul abonament Flamingo, în ediție limitată[1], și lansează oferte speciale pentru abonamentele Delfin și Panteră.

Flamingo este primul abonament din România creat special pentru apeluri internaționale și naționale către mobil și fix. Clienții pot vorbi la tarife avantajoase cu prietenii sau rudele din străinătate și de acasă, iar în funcție de numărul de minute dorit, pot alege între Flamingo 10 sau Flamingo 15.

Cu abonamentele Flamingo, lansate în premieră în România de către Orange, clienții au 100 de minute internaționale și naționale către mobil, 200 de minute internaționale și naționale către fix și 1000 de minute în rețea, totul cu 10 euro/lună[2], sau 150 de minute internaționale și naționale către mobil, 300 de minute internaționale și naționale către fix și 1200 de minute în rețea, cu 15 euro/lună.

După terminarea minutelor incluse apelurile sunt taxate conform tarifelor standard, în funcție de țara apelată. Cei care au nevoie de beneficii în plus, pot activa una dintre opțiunile: minute în rețea și în afara rețelei, SMS-uri (naționale, internaționale și în rețeaua Orange), MMS-uri, apeluri video, Permis de Vacanță.

Orange a pregătit o ofertă specială și pentru abonamentele Panteră și Delfin începând de la 6,25 euro, activate între 15 martie – 31 mai. Clienții primesc reducere de 20% la taxa de abonament în primele 3 luni, în cazul contractelor pe 12 luni, și 20% reducere până la 31 decembrie, pentru contractele pe 24 de luni.

„încă de la lansarea portofoliului de abonamente, ne-am dorit segmentarea ofertelor în funcție de nevoile de comunicare ale clienților. Foarte mulți români care locuiesc în afara țării au familia și prietenii în România. în consecință, există un interes ridicat pentru o comunicare facilă în străinătate, direct de pe mobil, la tarife convenabile. Astfel, lansăm abonamentele Flamingo care, pe lângă minute internaționale, oferă și minute naționale și minute în rețeaua Orange.” a declarat Victor Wincentowicz, Consumer Marketing Manager-Postpay.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

[1] Ofertă valabilă până la 31 mai. Lista destinațiilor internaționale este disponibilă pe www.orange.ro

[2] Toate prețurile includ TVA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×