Abonamentul Tigru de la Orange pentru apeluri și mesaje nelimitate În orice rețea națională

2.801 ori
<b>Abonamentul Tigru de la Orange pentru apeluri și mesaje nelimitate În orice rețea națională</b>Concurența deja avea abonamente de acest fel și Orange s-a gândit să vină cu un abonament pentru cei interesați de minute și mesaje fără limitare în rețelele naționale. Se numește Tigru și veți descoperi care-i sunt beneficiile cât și...

Concurența deja avea abonamente de acest fel și Orange s-a gândit să vină cu un abonament pentru cei interesați de minute și mesaje fără limitare în rețelele naționale. Se numește Tigru și veți descoperi care-i sunt beneficiile cât și costul lunar.

Tarifele sunt cuprinse între 8 și 30 de euro. Poți alege un abonament Tigru dacă ești client nou pentru Orange, dar și dacă-ți prelungești contractul. Pentru Tigru 30 / 30 euro pe lună primiți minute naționale și internaționale pentru apeluri către rețele fixe, SMS-uri naționale - nelimitat în toate cele trei cazuri, 500 MB pentru trafic de date și acces nelimitat în portalul Orange pe mobil, acces gratuit la Deezer, trafic nelimitat pentru a asculta muzica prin Deezer.

Se adaugă pentru Tigru 30 și 500 MB / trafic lunar pe lângă cel inclus, 5 GB spațiu de stocare în Orange Cloud. Asta pentru cei care optează pentru acest abonament până pe 8 septembrie 2013. Sunt și câteva telefoane pe care Orange le recomandă cu Tigru 30. Ar fi Orange San Remo la prețul de 1 euro, LG Optimus L9 la 49 euro și Samsung GALAXY S III la 199 euro.

Declarație oficială:
​

Smartphone-ul ne însoțește pe durata întregii zile și reprezintă mijlocul favorit de comunicare. Alături de un abonament potrivit, comunicarea prin apeluri, mesaje și internet devine mult mai placută. Abonamentul Tigru le oferă clienților noștri acces la un pachet avantajos de beneficii. Pentru cei care ascultă muzică de pe smartphone, abonamentul Tigru 30 le oferă muzică nelimitată prin Deezer și trafic de internet nelimitat pentru a se bucura la maximum de această experiență.

Stjepan Udovicic, Director de Marketing în cadrul Orange România
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×