Perspectiva magazinului Xiaomi în România apare din nou; Un job de sales manager xiaomi e disponibil în Bucureşti

1.633 ori
<b>Perspectiva magazinului Xiaomi în România apare din nou; Un job de sales manager xiaomi e disponibil în Bucureşti</b>După ce am aflat că Xiaomi vrea să îşi tripleze numărul de magazine din Europa până la final de 2019, azi aflăm că iar există perspectiva unei deschideri de magazin local Xiaomi. Cititorii ne-au informat de existenţa unei oferte de job de sales manager..

După ce am aflat că Xiaomi vrea să îşi tripleze numărul de magazine din Europa până la final de 2019, azi aflăm că iar există perspectiva unei deschideri de magazin local Xiaomi. Cititorii ne-au informat de existenţa unei oferte de job de sales manager, care ar avea legătură cu un viitor magazin Xiaomi la Bucureşti.

Am mai auzit deja de acest proiect şi exitau supoziții cum că un astfel de magazin se va deschide încă din 2018. Au fost chiar indicate câteva Mall-uri care vor găzdui locaţia, dar nimic nu s-a concretizat însă. Nici magazinul de la Sibiu nu este unul oficial, ci doar un retailer neafiliat Xiaomi Inc, dar care vinde numai produse originale Xiaomi.

Perspectiva magazinului Xiaomi în România apare din nou; Un job de sales manager xiaomi e disponibil în Bucureşti

Cât despre jobul de sales manager în Bucureşti, peste 200 de candidaţi s-au înscris deja. Cerinţele includ dezvoltarea business-ului şi a unei strategii locale, realizarea de studii de piaţă şi analize, dar şi organizarea unei echipe de marketing. Sunt cerute şi conexiuni în zona de Consumer Electronics şi industria smartphone.

Xiaomi ar avea în jur de 50 de magazine în Europa acum, iar până la final de an vrea să ajungă la 150. Ambiţiile fiind atât de mari, nu cred că ne prinde 2020 fără magazin Xiaomi la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×