[UPDATE: Magazinul va fi inaugurat pe 20 aprilie la ora 14:00] Xiaomi deschide în sfârşit un magazin în România; Debutează în această săptămână la Bucureşti

5.851 ori
<b>[UPDATE: Magazinul va fi inaugurat pe 20 aprilie la ora 14:00] Xiaomi deschide în sfârşit un magazin în România; Debutează în această săptămână la Bucureşti</b>După câteva tentative de deschidere a unei filiale Xiaomi la noi, alarme false şi distribuitori mai albi, gri sau negri, iată că a venit momentul să urăm "bun venit" celor de la Xiaomi în România. Confirmarea a venit oficial în cadrul Galei Premiilor..

UPDATE 16-04-2019: Prin intermediul unei postări de pe pagina oficială de instagram Mi Home România aflăm că primul magazin Mi Store de la noi va fi inaugurat pe data de 20 aprilie la ora 14:00 în cadrul centrului comercial Mega Mall din București. Cei aflați la inaugurare vor putea participa la o tombolă pentru câștigarea unui smartphone Xiaomi Mi Mix 3!

Xiaomi Mi Store

UPDATE 12-04-2019: Astăzi aflăm noi detalii despre primul magazin Xiaomi Mi Store din România, spațiu comercial ce va fi amplasat în Mega Mall, București. Inaugurarea are loc pe data de 20 aprilie și aflăm că magazinul va fi deschis de către Black Tech Group - dealer autorizat Xiaomi.

UPDATE 9-04-2019: Prin intermediul unui pont primit din partea cititorului nostru Radu Diaconu (căruia îi mulțumim pe această cale), aflăm că locația în care se va deschide primul Mi Store din România va fi centrul comercial Mega Mall din București!

Xiaomi Mi Store

ARTICOL INIȚIAL 8-04-2019:

După câteva „tentative” de deschidere a unei filiale Xiaomi la noi, alarme false şi distribuitori mai albi, gri sau negri, iată că a venit momentul să urăm „bun venit" celor de la Xiaomi în România. Confirmarea a venit oficial în cadrul Galei Premiilor Connect şi avem detalii mai jos.

Pe lângă acel anunţ de la Gala Connect, avem şi postarea paginii de Facebook Mi Home, care a scris în limba romana următoarele:

"E oficial! Gata cu zvonurile! Deschidem primul #MiStore. Unde credeţi că va fi? #seeMisoon".

Cât despre confirmarea de la Gala Connect, acolo s-a aflat Toni Zhang, director al Blacktech, unul dintre distribuitorii Xiaomi oficiali în România. Acesta a menţionat că urmează să fie deschis primul Mi Store de la noi. Deschiderea are loc în câteva zile într-un mall din Bucureşti. Dacă ar fi să speculez aş paria pe Băneasa Shopping City, eventual AFI Cotroceni sau poate Mega Mall. BlackTech se află şi în spatele paginii de Facebook care a făcut anunţul de mai sus. 

În ultimul an am avut multe alarme false. Apărea şi un soi de magazin în Sibiu, dar nu unul oficial și cu PR dubios, iar pre final de 2018 Orange România a început să vândă terminale Xiaomi, precum Mi Mix 2s şi accesorii.

Xiaomi a împlinit pe 6 aprilie 9 ani de existenţa şi se află pe locul 4 la nivel global că expansiune. În ultimele luni au deschis filiale în Turcia şi Ungaria, deci era o chestiune de timp pătrunderea la noi. Ca de obicei mă aştept şi al oferte speciale la debut, tombole, concursuri şi noutăţi. Xiaomi Mi 9 la un preţ corect e o posibilitate uriaşă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×