Philips lansează o periuţă electrică smart, care se conectează la telefon, vine cu suport Bluetooth

1.013 ori
<b>Philips lansează o periuţă electrică smart, care se conectează la telefon, vine cu suport Bluetooth</b>De curând cei de la Philips au lansat și periuța electrică smart intitulată Sonicare FlexCare Platinum Connected. Acest dispozitiv interesant beneficiază de conectivitate Bluetooth, modalitate prin care se va realiza conexiunea la smartphone și astfel

Nu doar casele şi automobilele sunt acum smart, ci şi obiectele de igienă personală. Un exemplu este periuţa de dinţi, care pe lângă faptul că e electrică, mai nou e şi smart. Philips a lansat recent modelul Sonicare FlexCare Platinum Connected.

Aceasta periuţă vine cu suport Bluetooth şi are rolul de a urmări modul în care utilizatorul îşi curăţă dintii şi obiceiurile sale la acest capitol. Producătorii acestui gadget afirmă că "oricine poate realiza o periuţă conectată" şi că oricine dă 200 de dolari pe o periuţă va avea probabil grijă să o şi folosească de 2 ori pe zi fără remindere.

Philips mizează aici pe 3D Mouth Map, o funcţie destinată mai degrabă dentiştilor, decât utilizatorilor de rând. Dentiştii vor putea astfel găsi zonele problema, identifica acolo unde pacientul insistă prea mult sau prea puţin. Aplicaţia foloseşte datele adunate de la periuţa şi stocare pe telefon, într-o aplicaţie specială. Perierea e reprezentată in 3D în timp real şi urmărită, înregistrată şi agregată pe telefon.

Aşteptam acum şi aparatul de bărbierit smart.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×