Iată 10 dintre elementele care îl fac pe Vernee Apollo Lite mai 'rapid'

1.460 ori
<b>Iată 10 dintre elementele care îl fac pe Vernee Apollo Lite mai 'rapid'</b>Începând cu data de 1 iunie se află la precomandă și smartphone-ul Vernee Apollo lite - un terminal ce ne atrage atenția prin raportul excelent preț-specificații. Astăzi compania chineză decide să ne prezintă 10 dintre elementele care îl fac pe Apollo

De ceva timp smartphone-ul Vernee Apollo Lite este disponibil la precomandă pentru un preț de 229.99 dolari - sumă ce ne aduce un terminal foarte echilibrat din punct de vedere hardware. Astăzi, compania producătoare decide să ne prezinte 10 dintre acele elemente care îl fac pe Apollo Lite mai rapid. Să vedem despre ce este vorba:

1 - Rularea de jocuri cu ușurință

Datorită procesorului deca-core MediaTek Helio X20 și chip-ului grafic Mali-T880MP4, smartphone-ul Vernee Apollo Lite poate rula mai orice joc disponibil în magazinul Google Play fără nici o problemă. Aflăm că telefonul vine cu un mecanism de alocare al CPU-ului special, unul care ne promite că jocurile vor rula fără lag. 

2 - Comutarea rapidă între aplicații

De asemenea, ajutat de către chip-ul de 4 GB memorie RAM, comutarea între numeroasele aplicații deschise în meniul de multitasking, se va realiza aproape instant. De asemenea, toate aplicațiile instalate pe dispozitiv se vor deschide de asemenea foarte rapid grație hardware-ului de față.

3 - Transferul rapid de fișiere

Avem parte pe acest terminal și de un chip de stocare cu tehnologia eMMC 5.0 - ce ne promite viteze de citire de până la 100 MB/s. respectiv viteze de transfer de până la 300 MB/s. Putem astfel muta sau copia fișiere de pe telefon pe un alt dispozitiv într-un timp foarte mic. 

4 - Experiența de navigare web

Odată cu rularea unei aplicații de tip browser web de exemplu, procesorul deca-core MediaTek Helio X20 își va pune la treabă două dintre cele 10 nuclee ale sale pentru ca experiența să fie una smooth - fiind vorba aici despre cele două nuclee Cortex-A72 tactate la o frecvență de 2.3 GHz. La deschiderea aplicațiilor de socializare, vor fi activate mai multe nuclee ale procesorului pentru ca totul să se desfășoare fără probleme.

5 - Sensibilitatea ridicată a panoului tactil

După cum bine știți, smartphone-ul Vernee Apollo Lite sosește cu un display de 5.5 inch cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli - panou produs de către Sharp folosindu-se tehnologia IGZO. Acest tip de ecran beneficiază astfel de un nivel de sensibilitate de 100% a gesturilor touch realizate de către utilizator.

6 - Tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0

Avem parte de o baterie de 3180 mAh la interior, această unitate fiind însoțită de către tehnologia Pump Express 3.0 ce oferă rezultate spectaculoase. Astfel, după doar 10 minute de încărcare vom beneficia de aproximativ 1 oră autonomie pentru realizarea de apeluri. De asemenea, pentru încărcarea dispozitivului de la 0 la 50% vom avea nevoie de doar 30 minute. 

7 - Scanner-ul de amprente

Din lista de specificații nu lipsește nici scanner-ul de amprente, un modul care beneficiază de un chip de procesare independent numit EGIS ISP. Ni se promite astfel o deblocare rapidă în doar 0.1 secunde, iar sistemul va colecta informațiile despre amprenta utilizatorilor de fiecare dată cu scopul de optimizare al timpului de recunoaștere.

8 - Sistem de focalizare hibrid

Vernee Apollo Lite ne încântă și prin camera sa foto principală Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli ce vine cu un sistem hibrid de focalizare. Astfel, focalizarea subiecților se va realiza în doar 0.1 secunde. Ni se promite așadar faptul că cele mai inedite situații întâlnite vor fi capturate instant.

9 - Conectivitate 4G LTE

Pe partea de conectivitate întâlnim un chip 4G LTE Cat.6 care promite viteze de download de până la 300 Mbps, respectiv viteze de upload de 50 Mbps. Avem alături și WiFi dual-band (2.4.5G)

10 - Port USB Type-C

Nu în ultimul rând, smartphone-ul Vernee Apollo Lite beneficiază de un port USB Type-C menit să ofere atât suport pentru încărcarea rapidă, dar și transfer rapid de date. De menționat și faptul că redarea audio se va realiza prin intermediul acestui port, cum jack-ul audio de 3.5 mm dispare din ecuație.

Iată și specificațiile hardware ale telefonului de față: 

 • Display Sharp IGZO 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli)
 • Procesor deca-core MediaTek Helio X20
 • 4 GB memorie RAM + 32 GB memorie flash + slot microSD
 • Cameră foto principală Samsung S5K3P de 16 megapixeli
 • Cameră frontală Samsung S5K5E2 de 5 megapixeli
 • Baterie 3180 mAh + tehnologie încărcare rapidă Pump Express 3.0
 • Android 6.0 Marshmallow
 • Port USB Type-C, OTG, WiFi, Dual-SIM
 • Scanner amprente
 • Dimensiuni - 152 x 76.2 x 8.9 mm / greutate - 176 grame

  Material Video Promovat:

  Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×