Xiaomi lansează mâine un cântar inteligent ce se va sincroniza cu smartphone-ul

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 743 ori
<b>Xiaomi lansează mâine un cântar inteligent ce se va sincroniza cu smartphone-ul</b>Prin intermediul unui teaser Xiaomi aflăm că m&acirc;ine pe 31 martie, compania chineză va dezvălui un nou dispozitiv care face parte din categoria de produse smart-home. După cum și imaginea de mai jos ne sugerează, este vorba despre un...

Prin intermediul unui teaser Xiaomi aflăm că mâine pe 31 martie, compania chineză va dezvălui un nou dispozitiv care face parte din categoria de produse smart-home. După cum și imaginea de mai jos ne sugerează, este vorba despre un cântar electronic inteligent ce va oferi sincronizarea și monitorizarea greutății prin intermediul unui smartphone.

La scurt timp de la sosirea acestui teaser, cei de la UbuntuTeam au postat pe platforma Weibo și câteva fotografii live cu acest cântar Xiaomi. Observăm un produs foarte slim ce beneficiază de afișaj electronic și de un pachet destul de simplist.

Cantar inteligent Xiaomi

Deși alte informații nu se cunosc, acest cântar adus pe piață de Xiaomi poate reprezenta un nou pas în materie de health & fitness, concept răspândit odată cu apariția aplicațiilor și ceasurilor inteligente prin care se monitorizează numărul de pași realizați, procentul de calorii arse sau distanța parcursă.

Xiaomi lansează mâine un cântar inteligent ce se va sincroniza cu smartphone-ul

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×