Viitorul bateriilor este aici! Iată o baterie flexibilă fantastică pe care o vedem pe terminalele viitorului (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.311 ori
<b>Viitorul bateriilor este aici! Iată o baterie flexibilă fantastică pe care o vedem pe terminalele viitorului (Video)</b>După ce am văzut că Samsung a brevetat o serie de aplicații hardware ale ecranelor flexibile, acum este momentul să trecem la următorul pas și să aruncăm o privire asupra tehnologiilor legate de baterii flexibile. Cei de la MobileGeeks au poposit...

După ce am văzut că Samsung a brevetat o serie de aplicații hardware ale ecranelor flexibile, acum este momentul să trecem la următorul pas și să aruncăm o privire asupra tehnologiilor legate de baterii flexibile. Cei de la MobileGeeks au poposit la sediul companiei Prologium și au aflat lucruri tare interesante.

Se pare că firma taiwaneză Prologium ar fi creat un FLCB (Flexible Lithium Ceramic Battery), adică o baterie flexibilă din material ceramic, care suporta numeroase deformări. O astfel de baterie poate fi arsă, tăiată, îndoită și găurită și va continua să alimenteze device-ul, după cum este prezentat și în clipul de mai jos.

Vedem și o astfel de "folie" baterie într-o variantă mai mare, care ar putea fi folosită pe o tabletă și remarcăm și integrarea unor fâșii de acest gen într-o carcasă de tip flip cover. O astfel de baterie flexibilă ar putea fi integrată și în ceasul unui smart watch precum iWatch, sau alte modele rivale. Va reuși compania Prologium să își propulseze tehnologiile în mainstream?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×