Philips vinde o cotă de 80% din segmentul sau de iluminare şi LED către chinezi, e pe cale să devină o companie chineză

896 ori
<b>Philips vinde o cotă de 80% din segmentul sau de iluminare şi LED către chinezi, e pe cale să devină o companie chineză</b>După ce &icirc;n 2006 &icirc;şi vindea divizia mobila către firma China Electronics Corporation, Philips a anunţat &icirc;n această săptăm&acirc;nă ca va vinde 80% din segmentul sau ce se ocupă cu iluminare şi LED-uri către Go Scale Capital,...

După ce în 2006 îşi vindea divizia mobila către firma China Electronics Corporation, Philips a anunţat în această săptămână ca va vinde 80% din segmentul sau ce se ocupă cu iluminare şi LED-uri către Go Scale Capital, din China. Tranzacţia va însuma 2.8 miliarde de dolari şi pune Philips pe un traseu ce o va duce către ideea de "companie chineză".

Alcatel a urmat acelaşi drum şi deşi mulţi o asociază încă şi acum cu un brand francez, firma aparţine de chinezii de la TCL de ani buni. Aflaţi că Philips îşi va păstra brandul neatins cel puţin 20 de ani ca urmare a acestui nou contract. Philips va aduce în cadrul tranzacţiei şi foarte multe brevete vitale pentru tehnologia LED, mai ales în segmentul auto.

Fondată în 1891 în oraşul olandez Eindhoven, Philips are în jur de 112.000 de angajaţi la nivel global. În ultimii ani Philips a vândut bucată cu bucată din afacerea sa, printre care secţiunea de telefonie mobilă, pentru a se axa pe iluminare şi produse medicale. Ce înseamnă Philips pentru noi? De obicei modele Xenium cu baterie bună, design masiv şi preţ scăzut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×