HTC U11 Plus nu va debuta pe 2 noiembrie; Evan Blass susține că doar modelul U11 Life va fi prezentat aici

847 ori
<b>HTC U11 Plus nu va debuta pe 2 noiembrie; Evan Blass susține că doar modelul U11 Life va fi prezentat aici</b>Am aflat de curând faptul că cei de la HTC au programat un eveniment pentru data de 2 noiembrie, o zi în care așteptam atât debutul lui HTC U11 Plus, cât și al lui HTC U11 Life. Astăzi celebrul zvonac Evan Blass susține că această conferință

Cu toate că în ultima vreme smartphone-ul HTC U11 Plus și-a tot făcut apariția în diverse materiale leak, fiind chiar certificat de TENAA recent, se pare că acest dispozitiv nu va sosi prea curând. Deși se specula faptul că lansarea sa este programată pentru data de 2 noiembrie urmând a fi prezentat alături de modelul mid-range U11 Life, astăzi apare în ecuație posibilitatea ca acea conferință să ne aducă doar telefonul Android One.

HTC U11 Plus

Vestea de față vine chiar din partea celebrului zvonac Evan Blass și ținând cont de credibilitatea sa în ceea ce privește dezvălurile din lumea smartphone, cel mai probabil așa se va și întâmpla. Nu știm motivul pentru care taiwanezii întârzie debutul acestui nou flagship promițător, un telefon ce ar fi avut șanse mari să cucerească publicul pe final de an mai ales în sezonul de cumpărături de iarnă.

Produsul se remarcă printr-un display 18:9 de 6 inch, printr-un procesor octa-core Snapdragon 835 și printr-un design arătos cu sticlă glossy în spate. Ne convingem dacă într-adevăr așa stă treaba pe 2 noiembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×