Primul card SDXC de 1TB pentru aparate foto vine din partea Lexar și costă pe măsură

1.375 ori
<b>Primul card SDXC de 1TB pentru aparate foto vine din partea Lexar și costă pe măsură</b>În aceste zile descoperim și produse deosebite precum este cazul cardului de memorie SDXC de 1TB proaspăt dezvăluit de către Lexar, fiind chiar primul din lume cu o asemenea capacitate de stocare. Cardul poartă numele de Lexar Professional

În aceste zile descoperim și produse deosebite precum este cazul cardului de memorie SDXC de1TB proaspăt dezvăluit de către Lexar, fiind chiar primul din lume cu o asemenea capacitate de stocare. Cardul poartă numele de Lexar Professional 663x și adoptă standardul UHS-I cu viteze de până la 96 MB/s (clasa 10) - așadar suficient de rapid pentru a captura materiale video 4K (clasa V30).

Lexar

Este suficient de rapid și pentru captură continuuă de fotografii în format RAW și după cum spune și titlul, cardul este destinat utilizării pe aparate foto și camere video. Producătorul afirmă că dacă evoluția tehnologică va continua în același ritm precum cel din prezent, s-ar putea ca în 2034 să lanseze primul card SDXC de 1 petabye.

Cât despre preț modelului de 1TB, în momentul de față produsul are un preț recomandat de 500 dolari de către producător, dar magazine precum B&H afișează cardul la o sumă cu 100 dolari mai mică. Ca un fapt divers aflați că un card SDXC de 512 GB costă în jur de 1.000 lei pe plan local.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×