Când debutează comercial smartphone-ul pliabil Samsung? Un oficial al companiei oferă indicii despre lansare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.506 ori
<b>Când debutează comercial smartphone-ul pliabil Samsung? Un oficial al companiei oferă indicii despre lansare</b>Deși atenția ne este captată aproape în întregime de către leak-urile asociate seriei de terminale Galaxy S10, nu uităm de faptul că sud-coreenii au promis și lansarea unui smartphone pliabil în acest an. În toamna lui 2018 vedeam device-ul

Deși atenția ne este captată aproape în întregime de către leak-urile asociate seriei de terminale Galaxy S10, nu uităm de faptul că sud-coreenii au promis și lansarea unui smartphone pliabil în acest an. În toamna lui 2018 vedeam device-ul în stadiul de prototip și tot atunci se specula pe seama prețurilor de vânzare și a faptului că disponibilitatea ar putea fi limitată doar la piața din Coreea de Sud.

Acum prin intermediul lui Suzanne de Silva (director Product Strategy and Marketing Samsung) aflăm că lansarea dispozitivului va avea într-adevăr loc în acest an, mai precis în prima jumătate a anului. De asemenea, acest oficial a confirmat că handset-ul va utiliza noul tip de ecran Infinity Flex.

Știm deja că telefonul ar urma să ofere un ecran flexibil de 7.3 inch atunci când este complet deschis, respecitv un mic display extern atunci când device-ul este închis. Ar avea și o baterie duală, iar un raport recent indică faptul că Samsung are în plan să producă doar 1 milion de unități inițial și că prețul ar putea fi cuprins între 1500 - 2000 dolari. 

Acest device care s-ar putea numi Galaxy Fold este așteptat și cu 512 GB de stocare flash și în două variante de culoare: negru, respectiv argintiu. Cei care au testat prototipul afirmă că telefonul se simte rezistent și oferă un grip bun, fiind de asemenea subțire și nu atât de gros precum părea pe scena din cadrul SDC 2018. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×