Oppo Realme U1, primul smartphone cu cipset Helio P70 apare într-o fotografie reală înaintea lansării

860 ori
<b>Oppo Realme U1, primul smartphone cu cipset Helio P70 apare într-o fotografie reală înaintea lansării</b>Pe piața din India se pare că cei de la Oppo au dat lovitura cu seria de terminale Realme, gamă care la ultima verificare ajungea și în alte regiuni din jurul lumii. Descoperim astăzi faptul că următorul model din serie se va numi Realme U1

Încă din luna mai a acestui an cei de la Oppo au introdus pe piața din India și gama de terminale numită "Realme", o serie de dispozitive cu prețuri accesibile și dotări atractive pe care publicul le apreciază foarte mult. Au fost lansate 4 modele până acum iar pe data de 28 noiembrie este programat debutul telefonului cu numărul 5 din gamă, handset ce va fi cunoscut sub denumirea de Realme U1.

Oppo Realme U1

Acesta chiar și-a făcut apariția de curând în mâinile CEO-ului Realme, Madhav Sheth - telefonul fiind utilizat pentru realizarea unei fotografii selfie pe care o vedeți mai sus și care a ieșit chiar bine la prima vedere. Ni se promite o cameră selfie performantă și aflați că device-ul de față va fi primul de pe piață ce folosește procesorul Helio P70.

Din câte putem observa, telefonul va sosi într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate glossy din sticlă, spate unde vom regăsi camera duală însoțită de bliț LED și scanner-ul de amprente circular. Aparent, vom primi un ecran generos cu decupaj "picătură de apă" și pe lista de dotări s-ar putea afla și 4 sau 6 GB RAM.

Aflăm detaliile complete săptămâna viitoare când telefonul debutează oficial!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×