Jelly Bean rulează acum pe jumătate din terminalele Android

981 ori
<b>Jelly Bean rulează acum pe jumătate din terminalele Android</b>Google a publicat cele mai noi statistici cu privire la sistemul său mobil de operare, Android și se pare ca Jelly Bean rulează pe jumătate din totalul terminalelor cu acest OS. &nbsp; Această repartizare a platformei se aplică pe luna octombrie,...

Google a publicat cele mai noi statistici cu privire la sistemul său mobil de operare, Android și se pare ca Jelly Bean rulează pe jumătate din totalul terminalelor cu acest OS.

Această repartizare a platformei se aplică pe luna octombrie, iar numărătoarea a fost realizată în ultimele 7 zile ale lunii. Google tine să menționeze că versiunile ce reprezintă mai puțin de 0.1% și cele înainte de Android 2.2 nici nu au fost luate în calcul. Jelly Bean, cu cifre totale combinate pentru variantele 4.1.x, 4.2.x și 4.3 rulează pe 52.1% din toate terminalele Android în acest moment.

2.3% rulează Android 4.3, iar Android 4.1.x rămâne versiunea cea mai populară. Gingerbread are o cotă mai mare decât Ice Cream Sandwich chiar și acum, dar pe măsură ce tot mai mulți producători fac saltul la Jelly Bean, cotele versiunilor mai vechi se vor micșora. E posibil ca mulți producători să procedeze ca Samsung, care a sărit de la Android 4.1 la 4.3 pe unele terminale și să vedem un salt de la Android 4.2 la 4.4. pe viitor.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×