Microsoft lansează Remote Desktop pentru iOS și Android În această lună

1.244 ori
<b>Microsoft lansează Remote Desktop pentru iOS și Android În această lună</b>Microsoft va prezenta în această lună soluția Windows Server 2012 R2 și odată cu ea va sosi și Remote Desktop, o aplicație ce nu va poposi doar pe Windows sau Windows RT, ci și pe OS X și chiar Android și iOS. &nbsp; La ora actuală există...

Microsoft va prezenta în această lună soluția Windows Server 2012 R2 și odată cu ea va sosi și Remote Desktop, o aplicație ce nu va poposi doar pe Windows sau Windows RT, ci și pe OS X și chiar Android și iOS.

La ora actuală există câteva soluții destul de bune de tip remote desktop pe Android și iOS, dar niciuna oficială și de un asemenea calibru. Versiunea iOS va suporta iOS 6 și 7, iar pe Android va fi nevoie de la Gingerbread în sus. Mi se pare interesant că nu există nici o mențiune legată de o versiune Windows Phone 8 deocamdată.

Va fi interesant de văzut cum se compară softul Microsoft cu deja popularele Splashtop și TeamViewer și mai ales dacă aplicația va fi oferită contra cost sau gratuit. TeamViewer este disponibil gratuit apropo, iar Splashtop e mai degrabă destinat celor care vor să facă streaming de jocuri sau clpuri video.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×