Controlează-ți telefonul de pe desktop cu aplicația Android LazyDroid Web Desktop

2.578 ori
<b>Controlează-ți telefonul de pe desktop cu aplicația Android LazyDroid Web Desktop</b>Dacă ați simțit vreodată nevoia să controlați telefonul dumneavoastră Android folosind PC-ul, atunci vă va încânta aplicația LazyDroid Web Desktop pentru Android. Softul vă permite să accesați handsetul via WiFi sau USB folosind o aplicație...

Dacă ați simțit vreodată nevoia să controlați telefonul dumneavoastră Android folosind PC-ul, atunci vă va încânta aplicația LazyDroid Web Desktop pentru Android. Softul vă permite să accesați handsetul via WiFi sau USB folosind o aplicație cu look tip desktop în browser.

LazyDroid oferă acces la SMS-uri, contacte, cameră, clipboard, senzori și la un file manager, toate cu ajutorul unei interfațe simpliste și user-friendly. Nici măcar nu va trebui să părăsiți browserul pentru toate aceste funcții și aplicația are și marele avantaj că este gratuită. O puteți găsi în Android Market https://market.android.com/details?id=com.MarcelloAlbano.LazyDroidServer sau puteți avea acces la LazyDroid scanând codul QR de mai jos.

 Controlează-ți telefonul de pe desktop cu aplicația Android LazyDroid Web Desktop

Există chiar și o funcție inclusă în acest soft numită remote view, utilizată pentru a realiza screenshoturi în timp real. în plus, puteți folosi și o metodă de securizare, pe bază de user și parola, pentru a vă simți în siguranță. Aplicația este în fază beta, iar dacă aveți vreo problemă aveți aici la dispoziție sfaturile dezvoltatorilor din comunitatea XDA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×