Revolut debutează în România luna viitoare, ca alternativă digitală la bănci

5.267 ori
<b>Revolut debutează în România luna viitoare, ca alternativă digitală la bănci</b>De luna viitoare va debuta pe plan local și platforma de plăți Revolut, serviciu care vine pe post de alternativă digitală la banci și care sună destul de bine la prima vedere. Ce presupune acesta și care sunt costurile pe care utilizatorii trebuie

Revolut vine în România de luna viitoare, dorind să ofere o alternativă digitală la băncile tradiţionale. Acest gigant al tehnologiei financiare va permite utilizatorilor din România să îşi deschidă un cont curent în aplicaţia dedicată în doar câteva minute.

Revolut este o companie de tip "fintech", cu sediul în Londra şi având rolul de a elimina taxele bancare ascunse şi a înlătura graniţele fizice. Birourile sale din România se deschid în luna mai, iar echipa de la noi va include persoane de marketing şi evident echipa care se ocupă de servicii. Filiala de la noi va avea grijă de creşterea şi dezvoltarea pieţei din România.

Cei care folosesc aplicaţia Revolut pot deschide un cont curent în doar câteva minute, realiza transferuri internaţionale gratuite şi evident şi naţionale. Puteţi face tranzacţii şi schimb valutar în 25 de monede, folosind cursul de schimb real, interbancar şi să cheltuiți bani oriunde pe glob. Cardul contactless VISA sau Mastercard este soluţia pentru a realiza plăţi.

Revolut are deja 25.000 de utilizatori în România, care au cheltuit anul trecut 3 miloane de dolari, economisind 150.000 de dolari pentru că nu au optat pentru băncile standard. Ţinta serviciului este de a ajunge la 100.000 de utilizatori la noi în ţară până la final de 2018. Revolut suportă şi depozitele de economii inteligente (Vaults), asigurări de călătorie bazate pe geolocalizare şi realizarea de tranzacţii prin Bitcoin, Litecoin şi Ethereum. La nivel global serviciul are deja 1.8 milioane de utilizatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×