LG G7 ThinQ şi LG Q7 primesc certificările oficiale; Iată ce ştim despre ele

1.811 ori
<b>LG G7 ThinQ şi LG Q7 primesc certificările oficiale; Iată ce ştim despre ele</b>Pe lângă flagship-ul LG G7 ThinQ, sud-coreenii plănuiesc ca în perioada următoare să lanseze pe piață și smartphone-ul numit LG Q7, acesta fiind confirmat chiar astăzi de către o certificare oficială. Tot în baza de date cu pricina își face apariția

Suntem cu un pas mai aproape de debutul lui LG G7 ThinQ şi ca atare nu ne miră să aflăm că telefonul tocmai a primit certificarea sa oficială. În plus, se pare că şi LG Q7 e gata de debut, fiind la rândul său certificat.

LG Q7

LG aplicase pentru trademarkul lui Q7 la biroul coreean de proprietate intelectuală inca de luna trecută. Acum apare o certificare de gen şi în Rusia, acolo unde şi LG G7 a fost confirmat drept proprietate intelectuală LG. Pe 12 aprilie terminalele cu numele de cod LG LM-Q710ZAW / Q710ZMW şi LG LM-G710V au fost aprobate de agenţia eurasiatică economică. Ambele handset-uri apar cu Android 8.1.0 la bord şi aici se termina lista lor de dotări scapate de certificare.

LG G7

Evident, observăm că LG Q7 apare în două variante, probabil legate de memoria de la bord. Anul trecut şi LG Q6 primea 3 variante, una cu 4 GB RAM (LG Q6 cu 64 GB stocare), una cu 3 GB (LG Q6 cu 32 GB stocare) şi una cu 2 GB RAM (LG Q6a). Cât despre LG G7 ThinQ, acesta este aşteptat să fie anunţat oficial pe 2 mai 2018. Asta deja am început să vedem scăpări hands on cu el încă de la MWC 2018 .

Va fi un terminal bazat pe AI, lucru denotat de particula ThinQ, va sosi cu ecran de 6 inch cu decupaj (apărut în randarea de ieri) şi o cameră duala îmbunătăţită, care va face probabil saltul de la deschidere F/1.6 la F/1.5. O cameră va avea sigur obiectiv wide angle, iar senzorii ar fi de 16 MP. Procesorul va fi evident un Snapdragon 845, rezoluţia Quad HD sau FHD, iar stocarea de 64 GB. Nu ar strica o baterie de 3500 mAh.

LG Q7 este așteptat cu un procesor Snapdragon din seria 600 nu 400 ca anul trecut. O cameră duală ar putea apărea în spate şi designul ar putea presupune şi aici breton.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×