Samsung Galaxy Note 9 se lansează în România pe 20 august; Iată detalii

1.705 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 se lansează în România pe 20 august; Iată detalii</b>Pe data de 20 august, adică fix lunea viitoare cei de la Samsung România ne pregătesc o lansare importantă pe plan local, cea a phablet-ului Galaxy Note 9. Terminalul a început deja să fie disponibil la precomandă și spre deosebire de alți ani

Aşa cum şade bine la orice debut de smartphone mult aşteptat şi de generaţie nouă, Samsung Galaxy Note 9 se pregăteşte de o lansare locală. Aceasta va avea loc pe 20 august şi vom fi acolo pentru un hands on şi mai detaliat pentru acest phablet şi cu puţin noroc îl obţinem şi pentru review.

Note 9

Vă reamintesc că Samsung Galaxy Note 9, sau mai bine zis "Note9" scris legat pentru că acesta e numele oficial a fost anunţat săptămâna trecută, pe 9 august la New York. Am avut un trimis acolo, cu informaţii la cald şi hands on la faţa locului şi am aflat că de pe 24 august veţi putea cumpăra handsetul. Costă de la 4699 lei în sus în varianta de 128 GB şi vine pe 4 nuanţe de culoare, cea mai inedită fiind cea albastră, pentru că aduce la pachet un stylus galben-canar, ca Tweety.

Cine vrea 512 GB stocare plăteşte de la 5899 lei în sus. Apropo avem aici o listă completă cu retailerii de la noi care au deja active pagini de precomandă pentru acest smartphone. Note9 vine cu un stylus de generaţie nouă, cu baterie şi Bluetooth şi serveşte ca telecomandă pentru playback media şi nu numai. Noul terminal împrumută procesorul Exynos sau Snapdragon 845 de la Galaxy S9+, dar şi sistemul său de diafragmă variabilă, plusând cu o baterie generoasă de 4000 mAh. Privit din față seamană mult cu Note 8, dar în spate sunt ceva modificări cosmetice. 

Anul trecut Note 8 a debutat într-o locaţie centrală in Bucuresti, din care am făcut o sesiune de AMA (Ask Me Anything). Dacă sunteţi cuminţi şi ne permite iluminarea şi semnalul facem încă una pe 20 august.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×