Samsung Aurora este o boxă inteligentă cu look SF ce funcţionează doar pe bază de telefon

1.876 ori
<b>Samsung Aurora este o boxă inteligentă cu look SF ce funcţionează doar pe bază de telefon</b>Descoperim astăzi un nou produs la care lucrează cei de al Samsung și nu, nu este vorba despre unul aflat doar pe hârtie la stadiul de brevet. Este un dispozitiv real, acesta fiind chiar prezentat publicului larg de curând în cadrul unui

Aşteptăm cred că de aproape 2 ani ca Samsung să facă marele pas şi să lanseze o boxă inteligentă proprie, eventual cu Bixby la bord. Până atunci lansează ineditul gadget Samsung Aurora, o boxă inteligentă, cu look SF, dar care are nevoie de smartphone pentru a fi operaţională.

Samsung Aurora

Prezentat la SXSW 2018, organizat în Austin luna trecută acest aparat a apărut doar ca prototip la conferinţă. Aurora va avea un preţ mai mic decât media pentru boxele inteligente, având în vedere dependenţa sa de telefon. Are şi aspecte inedite faţă de rivali, având rol de încărcător de telefon şi afişând o proiecţie 3D în zona sa cu ecrane. Practic un personaj afişat pe ecranul telefonului devine un soi de hologramă 3D.

Aceasta se va anima şi reacţiona la comenzile noastre, în funcţie de ce solicităm. Poate răspunde şi la gesturi făcute în faţa camerei. Samsung Aurora s-a aflat în dezvoltare timp de 6 luni în cadrul incubatorului Samsung C-Lab. Proiectul pornea la drum după ce Samsung a analizat cu atenţie toate boxele rivale şi şi-a dat seama că nu au nevoie neapărat de un device cu "creier".

Telefonul poate servi drept creier, pentru că toată lumea are aşa ceva la purtător. Nu e clar care va fi preţul acestui aparat şi ce alte funcţii mai are. Dacă mă întrebaţi pe mine avem practic un încărcător de telefon cu difuzor inclus aici şi cu proiector 3D haios ca gimmick. Orice sumă peste 300 de lei e prea mare.

Nu e clar ce asistent folosește, dar aș paria pe Bixby și pe compatibilitate doar cu telefoanele Samsung. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×