Samsung DeX pe Galaxy Note 10 nu mai are nevoie de un dock special, funcţionează doar pe bază de conexiune USB-C

1.337 ori
<b>Samsung DeX pe Galaxy Note 10 nu mai are nevoie de un dock special, funcţionează doar pe bază de conexiune USB-C</b>Samsung a vorbit mai puţin despre productivitate la debutul lui Galaxy Note 10 şi mai mult despre video şi divertisment, gaming chiar. Totuşi productivitatea nu a fost uitată, iar acum avem o evoluţie a sistemului DeX odată cu Note 10.

Samsung a vorbit mai puţin despre productivitate la debutul lui Galaxy Note 10 şi mai mult despre video şi divertisment, gaming chiar. Totuşi productivitatea nu a fost uitată, iar acum avem o evoluţie a sistemului DeX odată cu Note 10. Ce presupune ea aflaţi mai jos.

Până acum aveai nevoie de un dock special Dex Pad pentru a face din al tău Galaxy S sau Note un înlocuitor de PC, în tandem cu monitor, tastatura şi mouse. Acum, prin sistemul Samsung DeX ai nevoie doar de un cablu USB Type-C pentru a conecta telefonul la un desktop sau laptop. Apoi experienţa va fi seamless integrată cu Windows 10 şi vei putea face drag and drop cu fişiere între PC şi telefon, dar şi accesă aplicaţii de pe telefon în ferestre multiple, pentru multitasking.

Apropo, funcţionează totul atât pe un PC cu Windows, cât şi pe Mac, iar aplicaţiile Microsoft Office au fost adaptate la această paradigmă. Veţi putea folosi evident tastatura şi mouse pentru a interacţiona cu aplicaţiile şi conţinuturile de pe telefon, iar Samsung Knox se va ocupa de securitate. Practic, îţi conectezi telefonul via cablu USB la PC şi va apărea o fereastră specială cu aplicaţiile telefonului accesibile de pe desktop sau laptop.

Poţi controla telefonul tău fără să îl atingi şi fără să ridici degetele de pe tastatură. Veţi vedea notificări şi primi apeluri şi SMS de pe telefon pe PC. Din ce am înţeles încă mai primim suport pentru DeX tradiţional şi pentru asta ne trebuie doar un cablu USB-C to HDMI, plus o tastatură, mouse şi un monitor. Din nou, fără dock.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×