Orange aduce tehnologia 5G şi la Summer Well 2019: video streaming 4K din dronă transmis prin 5G

746 ori
<b>Orange aduce tehnologia 5G şi la Summer Well 2019: video streaming 4K din dronă transmis prin 5G</b>Orange România a spart gheaţa în zona 5G pe plan local la UNTOLD, realizând acolo teste de viteză (peste 1 Gbps atinşi) şi permiţând publicului să urce pe scenă lângă Armin via VR. Continuă iniţiativele 5G odată cu festivalul Summer Well, care debutează..

Orange România a spart gheaţa în zona 5G pe plan local la UNTOLD, realizând acolo teste de viteză (peste 1 Gbps atinşi) şi permiţând publicului să urce pe scenă lângă Armin via VR. Continuă iniţiativele 5G odată cu festivalul Summer Well, care debutează astăzi aproape de Bucureşti, la Domeniul Știrbey.

Summer Well 2019 se desfăşoară între 9 şi 11 august şi este un festival relaxant, care ştiu că avea motto-ul "un festival ca o vacanţă". E pe bază de muzică indie, food trucks şi relaxare lângă lac şi în pădure. Cât despre ce a pregătit Orange România, ei bine au adus o cameră conectată la un router 5G Huawei, care va transmite în timp real capturile video spre un ecran LED de 16 metri aflat la Orange & Huawei Plaza pe Domeniul Știrbey.

Festivalul va fi filmat în format 4K de la înălţimi între 30 şi 100 de metri cu ajutorul unei drone pe care e montată acea cameră şi acel router 5G. Pentru a face posibilă comunicarea cât mai rapidă şi latență cât mai mică au fost instalate pe domeniul Știrbey două antene de reţea 5G de la Huawei. Summer Well a ajuns la a noua ediţie şi pentru a se asigura că publicul poate posta amintirile în social media, Orange oferă conectivitate 4G şi WiFi gratuită şi nelimitată pe toată durata festivalului în zona Stirbey.

Sunt şi multe alte iniţiative la festival: zona de cinema Orange TV Go, cortul Orange Connected Experiences (vă puteţi juca pe o trambulină digitală, aveţi jocuri în VR şi alte surprize). Cine reciclează un telefon sau alt dispozitiv  primeşte un kit de festival. Vom fi acolo si revenim cu impresii!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×