Samsung Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10 Pro ar urma să debuteze pe 10 august

1.152 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10 Pro ar urma să debuteze pe 10 august</b>După ce am aflat o sumedenie de detalii despre Galaxy Note 10, inclusiv faptul că va avea un încărcător mult mai rapid, dar am văzut şi o sumedenie de randări de la OnLeaks, acum circulă şi o dată de lansare

După ce am aflat o sumedenie de detalii despre Galaxy Note 10, inclusiv faptul că va avea un încărcător mult mai rapid, dar am văzut şi o sumedenie de randări de la OnLeaks, acum circulă şi o dată de lansare. Se pare că Note 10 şi Note 10 Pro ar urma să fie anunţate pe 10 august.

E bizar să vedem o dată de debut într-o sâmbătă, dar nimic nu e bătut în cuie. În general datele de gen se schimbă pe măsură ce trece timpul, când sunt încă în faza de zvonistică. Ca idee Galaxy Note 9 a debutat pe 9 august anul trecut. Informatia legată de data de 10 august vine de la o publicaţie din Coreea de Sud, deci o sursă destul de sigură.

Ultimele scăpări au arătat că Galaxy Note 10 nu va avea jack audio de 3.5 mm şi nici butonul dedicat Bixby. Note 10 cel standard va avea un ecran de 6.28-6.3 inch, un Dynamic AMOLED cu suport HDR10+ şi cititor de amprente integrat în ecran. În spate se va afla o cameră triplă, care nu ar trebui să fie foarte diferită de cea de pe Galaxy S10+, ca aranjament optic..

Terminalele Note 10 ar urma să aibă camera mutată de această dată în stânga şi amplasată vertical în loc de orizontal. Galaxy Note 10 Pro va avea un ecran mai mare, de 6.75 inch şi va fi un terminal curbat pe margini şi posibil cu 4 camere în spate. Va aduce 12 GB RAM, 1 TB stocare şi evident modelele Note 10 vin şi cu stylus la pachet.

E bizar că în ultima vreme nu prea s-a mai vorbit de Note 10e... E încă în cărţi o versiune 5G de Note 10 totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×