Noi telefoane Nokia sosesc la IFA 2019; HMD Global trimite invitaţiile presei; Vin Nokia 9.1 Pureview, Nokia 6.2, Nokia 7.2?

1.428 ori
<b>Noi telefoane Nokia sosesc la IFA 2019; HMD Global trimite invitaţiile presei; Vin Nokia 9.1 Pureview, Nokia 6.2, Nokia 7.2?</b>Următorul mare eveniment tech al anului este IFA 2019, organizat la Berlin şi au început deja să apară teasere şi invitaţii pentru lansările de acolo. LG a postat un teaser interesant cu aluzie la două ecrane, iar acum HMD Global a confirmat un eveniment

Următorul mare eveniment tech al anului este IFA 2019, organizat la Berlin şi au început deja să apară teasere şi invitaţii pentru lansările de acolo. LG a postat un teaser interesant cu aluzie la două ecrane, iar acum HMD Global a confirmat un eveniment pentru data de 5 septembrie 2019.

Compania finlandeză va organiza o conferinţă la Berlin la acea dată, în jurul orei locale 16:00. Încă nu e clar ce vom vedea acolo, dar avem câţiva suspecţi. Pe de o parte aş paria pe Nokia 9.1 Pureview sau Nokia 8.2, cum mai e cunoscut noul cameraphone. Apoi au tot scăpat Nokia 5.2, Nokia 6.2 şi Nokia 7.2. Hai să le luăm pe rând.

Nokia 6.2, cunoscut şi că Daredevil ar ar trebui să vină cu un ecran de 6.2 inch Full HD+ şi o cameră de 48 MP cu optică Zeiss în spate, integrată într-un setup triplu de camere. Ar avea procesor din seria Snapdragon 6xx şi baterie de 3500 mAh, plus 4 sau 6 GB RAM si acustica OZO. 

Şi Nokia 7.2 ar urma să aducă o cameră de 48 MP cu obiectiv ultra wide, într-un modul rotund amplasat în spate. Dotările acestui model ar fi similare cu cele ale lui Nokia 6.2, doar că trece la CPU Snapdragon 7xx. Poate primim extra RAM.

Nokia 5.2 nu prea a avut parte de zvonuri în ultima vreme, deci este incert pentru debutul de la IFA 2019. Cât despre succesorul lui Nokia 9 Pureview, încă nu e clar dacă va fi Nokia 8.2 sau Nokia 9.1 Pureview. Oricum s-ar numi, zvonurile afirmau că va veni cu procesor Snapdragon 855 şi conectivitate 5G, plus o cantitate mai mare de RAM. Terminalul ar trebui să aibă o cameră care să rezolve neajunsurile celei de pe Nokia 9.

Va fi din nou o cameră cu tehnologie Light şi cu multipli senzori, iar designul va include un decupaj de cameră selfie direct în ecran. Vom reveni cu detalii de la faţa locului, urmând să participăm la IFA 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×