Samsung lansează un card de memorie microSD PRO Plus de 128 GB, ideal pentru smartphone-uri şi camere de acţiune

Autor:  | Publicat în:  Samsung 577 ori
<b>Samsung lansează un card de memorie microSD PRO Plus de 128 GB, ideal pentru smartphone-uri şi camere de acţiune</b>Samsung a anunţat astăzi lansarea unui nou card de memorie microSD PRO Plus, ce oferă o capacitate de stocare de 128 GB. El este destinat pentru utilizarea pe smartphone-uri, dar şi pe aparate foto DSLR şi camere video de acţiune. &nbsp; Preţul...

Samsung a anunţat astăzi lansarea unui nou card de memorie microSD PRO Plus, ce oferă o capacitate de stocare de 128 GB. El este destinat pentru utilizarea pe smartphone-uri, dar şi pe aparate foto DSLR şi camere video de acţiune.

Preţul său este de 199.99 dolari, iar modelul PRO Plus oferă viteza de citire de 95 MB/s şi scriere de 90 MBs, faţă de cele de 80 MB/s şi 20 MB/s ale cardului EVO Plus. Având în vedere popularitatea capturilor 4K, se explică de ce apar astfel de produse. Cardul Samsung microSD Pro Plus va debuta în 50 de ţări în curând şi le urmează pe modelele PRO Plus de 32 şi 64 GB lansate în luna mai.

Noul card poate înregistra până la 3 ore şi 50 de minute de conţinut video 4K sau 16 ore şi 20 de minute de conţinut Full HD cu camerele de acţiune. El e capabil să stocheze 10.940 fotografii sau 30.670 melodii. Acest produs vine cu rezistenţa la temperaturi extreme, raze X, apă şi chiar şi rezistenţa magnetică. Samsung oferă aici o garanţie de 10 ani şi promite temperaturi de operare între -25 grade Celsius şi plus 85.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×