Smartwatch-ul Evolio x-watch disponibil acum la eMAG.ro la precomandă, cu un preţ special

1.972 ori
<b>Smartwatch-ul Evolio x-watch disponibil acum la eMAG.ro la precomandă, cu un preţ special</b>Vă anunţam cu 10 zile &icirc;n urmă că Evolio tocmai a anunţat X-Watch un nou smartwatch cu brand rom&acirc;nesc şi finisaj premium. La acea vreme aflaţi că produsul costă 399 de lei, dar eMAG.ro are o ofertă specială la precomanda acestui...

anunţam cu 10 zile în urmă că Evolio tocmai a anunţat X-Watch un nou smartwatch cu brand românesc şi finisaj premium. La acea vreme aflaţi că produsul costă 399 de lei, dar eMAG.ro are o ofertă specială la precomanda acestui ceas.

Astfel, primii 100 care comanda ceasul, îl vor primi la preţul de 249 lei. Smartwatchul cântăreşte 52 de grame şi include un ecran touch de 1.22 inch, cu rezoluţie de 240 x 204 pixeli. El se conectează la telefoanele cu iOS sau Android şi permite primirea notificărilor, dar vine şi cu funcţie antifurt şi are o alertă anti sedentarism şi pedometru la bord.

Smartwatch-ul Evolio x-watch disponibil acum la eMAG.ro la precomandă, cu un preţ special

X-Watch are o durată de funcţionare de 2 până la 5 zile, include un senzor pentru puls şi are o baterie de 200 mAh la bord. Pe lângă monitorizarea pulsului, acest smartwatch poate memora şi caloriile stocate şi analiza calitatea somnului. Terminalul se conectează la telefoane via Bluetooth 4.0 LE. Îl puteți comanda de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×