Orange ofera acum un nou serviciu: Tonuri de asteptare

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.517 ori
<b>Orange ofera acum un nou serviciu: Tonuri de asteptare</b>Clientii Orange isi pot acum personaliza tonurile de asteptare prin intermediul celui mai nou serviciu lansat de operatorul care domina piata autohtona, dupa cum ne informeaza XtremPC. Aceste tonuri de asteptare sunt ascultate de catre persoanele care va...

Clientii Orange isi pot acum personaliza tonurile de asteptare prin intermediul celui mai nou serviciu lansat de operatorul care domina piata autohtona, dupa cum ne informeaza XtremPC.

Aceste tonuri de asteptare sunt ascultate de catre persoanele care va apeleaza si pot fi acum modificate dupa placul dumneavoastra. Tonurile variaza, de la melodii, sau fragmente de melodii, pana la simple sunete ce insotesc un ton standard, pe care le asculta apelantul, inainte ca dumneavoastra sa raspundeti. Ei bine acum beneficiem de o gama mai variata de astfel de tonuri, personalizate dupa pofta inimii utilizatorului, in functie de persoana ca il apeleaza sau chiar de momentul zilei.

Veti folosi tonuri diferite pentru familie, amici, parteneri de afaceri si veti alege cat timp va dura playbackul fragmentelor muzicale. Clientii Orange beneficiaza de pana la 15 astfel de tonuri, care se pot salva intr-un album personal si seta oricand. Noul serviciu este compatibil cu orice terminal mobil, iar tariful pentru utilizarea sa este de 0.25 euro. De mentionat este faptul ca prima luna de utilizare a serviciului este gratuita.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×