Siri îşi pierde şeful; Apple face schimbări de personal

805 ori
<b>Siri îşi pierde şeful; Apple face schimbări de personal</b>Se pare că Apple pregăteşte o serie de schimbări interne, în afară de mutările de ingineri de la Project Titan. Mai nou pleacă şeful Siri, Bill Stasior, care se ocupa de echipă din spatele asistentului virtual din 2012 încoace.

Se pare că Apple pregăteşte o serie de schimbări interne, în afară de mutările de ingineri de la Project Titan. Mai nou pleacă şeful Siri, Bill Stasior, care se ocupa de echipă din spatele asistentului virtual din 2012 încoace.

Stasior nu părăseşte firma din Cupertino totuşi, ci va primi alt rol. Apple îl "fura" de la Amazon în 2012, după ce cofondatorii Siri, Adam Cheyer şi Dag Kittlaus au părăsit gigantul tech. Stasior va fi înlocuit temporar de către John Giannandrea, senior VP pe partea de machine learning şi AI, până se găseşte cineva pe post permanent.

Giannandrea este un angajat relativ nou, alăturându-se Apple în aprilie 2018 şi supervizând segmentul AI/machine learning. Apple continua să rămână în urmă în zona asistenţilor virtuali, fiind surclasată de Amazon prin Alexa şi Google prin Assistant. Ultima mare evoluţie a lui Siri a venit odată cu iOS 12, când a primit Siri Shortcuts, lanţuri de comenzi personalizabile prin comandă vocală.

Aşteptăm un upgrade mai serios în iOS 13, eventual şi posibilitatea de a suna şi a face rezervări pentru noi că Google Assistant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×