iPhone XR a atras mai mulţi posesori de telefoane Android decât iPhone X şi iPhone 8

4.456 ori
<b>iPhone XR a atras mai mulţi posesori de telefoane Android decât iPhone X şi iPhone 8</b>În ultimele luni am tot văzut ştiri negative despre iPhone XR şi predicţii sumbre despre el. Se discută despre producţie scăzută, despre vânzări sub aşteptări şi despre fabrici care şi-au scăzut turaţia. Eram mereu precauţi cu informaţiile de

În ultimele luni am tot văzut ştiri negative despre iPhone XR şi predicţii sumbre despre el. Se discută despre producţie scăzută, despre vânzări sub aşteptări şi despre fabrici care şi-au scăzut turaţia. Eram mereu precauţi cu informaţiile de gen, după ce analiştii au subestimat iPhone X anul trecut. Acum se pare că am făcut bine că am ales precauţie, judecând după informaţii proaspăt apărute.

Un nou studiu publicat de către Consumer Intelligence Research Partners indică faptul că iPhone XR a atras mult mai mulţi posesori de terminale Android din SUA, faţă de iPhone 8 şi iPhone X. E vorba despre prima lună de disponibilitate aici. Autoritatea anterior menţionată aduce în discuţie faptul că 16% dintre cumpărătorii de iPhone-uri au trecut de la Android la iPhone XR în prima lună de la lansare.

Studiu

Numărul este cu 33% mai mare decât cei care au făcut trecerea la debutul lui iPhone 8 în 2017 şi cu 45% mai mulţi utilizatori decât cei care au trecut la iPhone X anul trecut. Motivele pentru atracţie sunt evidente: preţul mai mic decât flagship-urile Apple actuale, ecranul luminos, procesorul performant şi camera care nu e cu mult mai prejos de iPhone XS şi XS Max.

Apoi adăugăm şi coloritul variat, cu 6 nuanţe disponibile. Un raport din octombrie al celor de la Merrill Lynch Global Research indică faptul că la nivel glboal nici un brand Android nu se apropie de loialitatea cumpărătorilor de iPhone. În vreme ce cumpărătorii de Samsung şi Huawei au o intenţie de cumpărare de model nou în proporții de 54%. 70% dintre posesorii iPhone vor să treacă la un model nou.

Trebuie spus şi că acelaşi studiu afirmă că cererea pentru iPhone XR este mai mare decât cea pentru iPhone X sau iPhone 8 la debut. O să aflăm dacă telefonul cel colorat a fost un succes sau nu de abia la anul, când dezvăluie Apple vânzările sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×