OnePlus se ţin de şotii, se declară supăraţi că îi costă prea mult procesorul; Oferă un teaser pentru preţ

1.562 ori
<b>OnePlus se ţin de şotii, se declară supăraţi că îi costă prea mult procesorul; Oferă un teaser pentru preţ</b>OnePlus are o comunicare foarte colocviala cu privire la viitorul său telefon flagship, ei continu&acirc;nd seria de teasere şi azi. După ce am văzut un poster şi detalii despre procesorul Snapdragon 810 v2.1 integrat pe OnePlus 2, azi avem...

OnePlus are o comunicare foarte colocviala cu privire la viitorul său telefon flagship, ei continuând seria de teasere şi azi. După ce am văzut un poster şi detalii despre procesorul Snapdragon 810 v2.1 integrat pe OnePlus 2, azi avem câteva indicii cu privire la preţ.

Chinezii din spatele acestui telefon au avut un mod amuzant de a comunica detalii despre handsetul lor. În primul rând, ei se declară supăraţi că noul CPU, Snadpragon 810 costă cu aproape 60% mai mult decât Snapdragon 801. Astfel, preţul lui OnePlus 2 e împins peste 322 de dolari. Totul e spus cu ton de glumă evident... În aceeaşi postare de pe forum, OnePlus a ţinut să amintească şi că toate speculaţiile şi zvonurile despre supraîncălzire sunt premature şi nefondate, mai ales că noul S810 e îmbunătăţit la capitolul temperatură.

Suntem rugaţi şi să aşteptăm până la debutul produsului şi să nu tragem concluzii pripite. Ca bonus, ceea ce vedem în imagine nu e decât un OnePlus 2 trecut la greu prin Photoshop, conform reprezentanţilor OnePlus. Credeţi că această comunicare glumeaţă cu publicul serveşte în favoarea sau defavoarea OnePlus? Şi ce preţ estimaţi pentru noul model? Eu mă gândesc undeva la 550 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×