Smart TV-urile Xiaomi se vând oficial în Europa, e posibil să le vedem și în România! Iată cât costă

5.161 ori
<b>Smart TV-urile Xiaomi se vând oficial în Europa, e posibil să le vedem și în România! Iată cât costă</b>Dacă pe piața din China cei de la Xiaomi tocmai ce au anunțat noile televizoare Mi TV 5 și Mi TV 5 Pro, iată că pe plan european debutează modelele din generația anterioară. Asistăm astfel la sosirea primelor astfel de

Dacă pe piața din China cei de la Xiaomi tocmai ce au anunțat noile televizoare Mi TV 5 și Mi TV 5 Pro, iată că pe plan european debutează modelele din generația anterioară. Asistăm astfel la sosirea primelor astfel de dispozitive oficial pe piața din Europa, vânzările fiind demarate în Spania acolo unde ieri a debutat și ineditul smartphone Mi Note 10 cu a sa cameră foto de 108 megapixeli.

Xiaomi Mi TV 4

Revenind însă la televizoare, aflați că printre aceste prime modele aduse pe continentul nostru se numără Mi TV 4A și Mi TV 4S, televizoare ce vor fi disponibile la precomandă în Spania din 25 noiembrie. Livrările vor începe din 2 decembrie iar prețurile practicate nu sunt deloc rele, începând de la doar 179 euro pentru Mi TV 4A cu diagonală de 32 inch.

Xiaomi Mi TV 4

Această variantă ne oferă un panou HD, acustică 10W, 2x porturi USB și 3x porturi HDMI. Chiar și la acest preț oferă funcții smart TV precum Wi-Fi și suport pentru instalarea de aplicații precum YouTube sau Netflix. Avem mai apoi televizorul Mi TV 4S în varianta de 43 inch ce va costa 349 euro, respectiv varianta 4S cu diagonală de 55 inch ce va costa 449 euro.

Televizorul Xiaomi Mi TV 4S se remarcă prin muchiile înguste ale panoului frontal, rezoluția 4K Ultra HD, dar și prin funcțiile smart, având ca OS Android 9.0. Sosirea televizoarelor în Europa ne dă speranțe că în curând Xiaomi ar putea aduce și la noi în țară asemenea produse și asta la prețuri foarte atractive după exemplul de față.

Vă tentează un televizor Xiaomi ținând cont de experiența pe care ați avut-o cu telefoanele companiei?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×