Huawei Mate X 5G este în sfârşit disponibil, după amânare; A sosit deocamdată în China şi iată cât costă

3.004 ori
<b>Huawei Mate X 5G este în sfârşit disponibil, după amânare; A sosit deocamdată în China şi iată cât costă</b>Telefonul pliabil de la Huawei a fost lansat comercial în China în cadrul unui eveniment oficial ce a avut loc cu câteva ore în urmă. Atenţie, lansat, căci anunţat a fost cu multe luni în urmă, la MWC 2019. Huawei Mate X 5G intra în magazine pe 15 noi.

Se poate spune cu mare lejeritate că primele telefoane pliabile nu au fost chiar norocoase la debut. Atât Samsung Galaxy Fold, cât şi Huawei Mate Xau fost amânate cu câteva luni, pentru a li se rezolva problemele. Dacă Galaxy Fold a ajuns deja în magazine din Coreea de Sud, SUA şi alte câteva ţări, acum vine şi Huawei Mate X. El tocmai a devenit disponibil în China şi avem detalii despre debut şi preţ mai jos.

Telefonul pliabil de la Huawei a fost lansat comercial în China în cadrul unui eveniment oficial ce a avut loc cu câteva ore în urmă. Atenţie, lansat, căci anunţat a fost cu multe luni în urmă, la MWC 2019. Huawei Mate X 5Gintra în magazine pe 15 noiembrie la preţul de 2400 de dolari. Compania nu a oferit încă detalii despre debutul global, care ar putea să întârzie cu câteva săptămâni.

Huawei Mate X 5G

Din ce am înţeles acel debut depinde foarte mult de strategia de lansare a reţelelor 5G din fiecare ţară, deci depinde de operatori. Huawei Mate X 5G ar urma să vină cu un Android Pie fără aplicaţii Google, ca şi Mate 30 şi Mate 30 Pro. Telefonul are un ecran de 8 inch atunci când este deschis, iar în mod smartphone pune la bătaie un ecran frontal de 6.6 inch şi unul de 6.38 inch în spate.

Huawei Mate X 5G

Avem la bord un procesor Kirin 980 (deşi puteam să jur că am auzit zvonuri care puneau un CPU Kirin 990 la bord), plus un modem Balong 5000 pentru 5G. Există şi o baterie cu două celule, de 4.500 mAh la bord, care s-ar încărca la 85% în doar 30 de minute. Asta mulţumită alimentării la 55W. Faţă de Galaxy Fold, care se deschide ca o carte, Mate X are ecranul pe exterior şi el trebuie închis pentru a putea deveni telefon.

Ecranul este acoperit cu un strat dublu de poliamidă pentru protecţie şi vine cu o balama regândită. Are şi 4 camere în spate: de 40 MP, 8 MP telephoto, 16 MP ultra wide şi senzor 3D. Ştiu că era expus la un moment dat şi la magazinul Huawei cel nou din Băneasa Shopping City, dar nu mai garantez că îl vedeţi acolo acum

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×