LEAGOO pregăteşte un smartphone nou pentru MWC 2019: ecran cu orificiu pentru camera selfie, procesor Helio P90

1.015 ori
<b>LEAGOO pregăteşte un smartphone nou pentru MWC 2019: ecran cu orificiu pentru camera selfie, procesor Helio P90</b>MWC 2019 este un show tech atât de mare, încât se găseşte loc la el şi pentru brandurile B şi C de producători de telefoane din China. LEAGOO şi-a confirmat prezenta acolo cu un teaser, ocazie cu care au mai scăpat câteva informaţii

MWC 2019 este un show tech atât de mare, încât se găseşte loc la el şi pentru brandurile B şi C de producători de telefoane din China. LEAGOO şi-a confirmat prezenta acolo cu un teaser, ocazie cu care au mai scăpat câteva informaţii despre un device al lor viitor.

LEAGOO

Deja LEAGOO prezentase modelul S11 cu un preview la CES 2019. Acum va aduce la MWC un smartphone cu orificiu pentru camera selfie direct în ecran. Nu îi cunoaştem încă numele, dar aflăm câteva detalii despre el. Se pare că va avea o cameră selfie de 21 MP, într-un orificiu cu diametru de 4.5 mm.

Ar fi poziţionat în bara de status din interfață pentru a nu împiedica vizionarea normală a ecranului. Telefonul va avea şi procesorul Helio P90, cel mai nou flagship Mediatek, cu AI. Are şi display de 6.3 inch Full HD+, cu cititor de amprente integrat. LEAGOO va avea propriul stand în Barcelona între 25 şi 28 februarie.

A trecut ceva vreme de când nu am mai testat un LEAGOO la Mobilissimo.ro, dar ţin minte că aveau preţuri foarte scăzute pentru handseturile lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×