Qualcomm nu face față la cererea de procesoare cu conectivitate LTE

977 ori
<b>Qualcomm nu face față la cererea de procesoare cu conectivitate LTE</b>Este o cerere mare pentru telefoanele cu conectivitate LTE. Samsung, LG și HTC și-au făcut cunoscută îngrijorarea față de stocul redus și de întârzierile care apar. S-a făcut o statistică și se pare că la nivel mondial pe 2012 s-ar livra...

Este o cerere mare pentru telefoanele cu conectivitate LTE. Samsung, LG și HTC și-au făcut cunoscută îngrijorarea față de stocul redus și de întârzierile care apar. S-a făcut o statistică și se pare că la nivel mondial pe 2012 s-ar livra peste 60 - 70 milioane smartphone-uri cu LTE.

Cele mai cunoscute companii de telefonie mobilă care oferă LTE / 4G sunt Verizon Wireless, AT&T în SUA, SK Telecom și KT în Coreea de Sud, NTT DoCoMo în Japonia. Printre cele mai cunoscute telefoane cu LTE se numără HTC One S, HTC One XL, Samsung Galaxy S III pentru piața japoneză, etc.

Qualcomm nu face față și de aceea apar și întârzieri pentru toate telefoanele cu procesorul lor dual-core la 1.5 GHz pe tehnologie de 28nm. Știu că și ASUS da vina pe Qualcomm pentru întârzierea lui ASUS Padfone.

Samsung este no. 1 și în ce privește vânzarea de telefoane LTE. Acest fapt este dovedit de cota de piață de 53% în Q1 2012, Motorola este pe 2 cu 17% și LG pe 3 cu 13%. în România nu există nicio licență 4G / LTE și nu se știe nimic pe plan apropiat. Poate că RCS&RDS se vor încumeta să achiziționeze o licență în dorința lor de a conta și pe segmentul telefonie mobile pe lângă cablu și internet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×