Telekom România renunţă la colaborarea cu Orange România pentru utilizarea reţelei 4G

2.854 ori
<b>Telekom România renunţă la colaborarea cu Orange România pentru utilizarea reţelei 4G</b>Ştirea bombă a finalului de săptămâna este că Telekom România a anunţat că rupe contractul cu Orange România, cel care îi oferea acces la reţeaua 4G Orange. Telekom România considera că a evoluat destul de mult încât să poate opera pe cont propriu.

Ştirea bombă a finalului de săptămâna este că Telekom România a anunţat că rupe contractul cu Orange România, cel care îi oferea acces la reţeaua 4G Orange. Telekom România consideră că a evoluat destul de mult încât să poate opera pe cont propriu.

Declaraţia aceasta de independenţă a fost făcută de către Miroslav Majoros, şeful Telekom România. De fapt cele două părţi nu ar fi ajuns la un acord reciproc avantajos, iar pe viitor Telekom nu va mai folosi reţeaua 4G Orange. Operatorul magenta a mai declarat şi că acoperă 93% din populaţia din România cu reţeaua 4G, iar în oraşe gradul de acoperire e deja peste 99%.

O altă parte a colaborării începute în 2016 între operatori continuă totuşi: e vorba despre contractul prin care Orange are acces la reţeaua de fibră optică Telekom. Folosind acest acord Orange reuşea să îşi completeze portofoliul de servicii cu servicii fixe de Internet de mare viteză, ajungând la soluţii de comunicare convergente.

Pe de alte parte acordul ce oferea accesul Telekom la reţeaua 4G/4G+ Orange a picat. Clienţii nu ar trebui să resimtă această decizie, dacă mă întrebaţi pe mine, mai ales dacă afirmaţiile legate de acoperire şi tăria de semnal sunt reale.

Şi tot din ciclul "Breaking News", se pare că PROTV nu va mai difuzat în reţeaua Telekom din 1 martie, cum tocmai a fost anunţat la emisiunea Romanii au Talent în bara de scroll.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×