Orange este desemnată cea mai bună rețea din România pentru calitatea serviciilor de voce și date

2.669 ori
<b>Orange este desemnată cea mai bună rețea din România pentru calitatea serviciilor de voce și date</b>Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru vine să ne dezvăluie faptul că Orange România a fost desemnată cea mai bună rețea din țară pentru calitatea serviciilor de voce și date, de către doi auditori externi și anume

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru vine să ne dezvăluie faptul că Orange România a fost desemnată cea mai bună rețea din țară pentru calitatea serviciilor de voce și date, de către doi auditori externi și anume LCC International, respectiv Systemics-PAB. 

Suntem informați că realizarea de față a fost posibilă prin investițiile continue în rețea, astfel că în 2018 a fost prioritată creșterea gradului de acoperire la nivel național a rețelei 4G. S-a ajuns pe finalul anului trecut la o acoperire de 96.9%, iar ca un fapt divers aflăm că în trimestrul 4 din 2018 traficul 4G a reprezentat aproximativ 80% din totalul traficului de date din rețea.

Orange Romania

Comparativ cu situația din 2017, în 2018 traficul de internet mobil a înregistrat o evoluție anuală de +80%. Orange dezvăluie și că în 2018, 800.000 de locuitori noi din aproximativ 1700 localități au fost conectați la rețeaua 4G, iar peste 3000 localități și 80 orașe noi beneficiază acum de performanțele rețelei 4G+. 

Certificare Orange

Cât despre certificările de rețea Systemic PAB și LCC, aflăm că măsurătorile au fost realizate în perioada octombrie-noiembrie 2018 în 22 dintre cele mai populate orașe din țară, dar și pe drumurile de legătură dintre acestea. Măsurătorile au evaluat performanțele serviciilor mobile de date și voce ale principalilor operatori de telecomunicații din România.

Certificare Orange

Scorul general de 97.81% obținut pentru calitatea serviciilor de voce și date plasează Orange și de această dată pe primul loc în rândul operatorilor din România, în ambele categorii evaluate. Alături de această certificare, auditul LCC International realizat în 34 zone metropolitane și rurale din România confirmă Orange ca fiind "Furnizorul de servicii de voce și date #1 din România". Măsurătorile au fost realizate în perioada 27 noiembrie - 18 decembrie 2018, testând serviciile de web browsing, streaming de conținut video, servicii de upload și descărcarea de fișiere HTTP, folosind smartphone-uri compatibile cu rețelele 4G+/4G/3G/2G.

Este al cincilea an consecutiv când Orange România obține certificarea LCC International pentru cea mai bună rețea și al 3-lea an consecutiv pe cea din partea Systemics-PAB.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×