Turul Magazinelor #126: cameră de supraveghere auto, un mamut de sistem de gaming, scaun încălzit pentru maşină

1.863 ori
<b>Turul Magazinelor #126: cameră de supraveghere auto, un mamut de sistem de gaming, scaun încălzit pentru maşină</b>În turul magazinelor de astăzi am inclus câteva produse ce împacă atât gamerii, cât și iubitorii de automobile. Avem în primul rând un generos sistem de gaming cu preț pe măsură, o pereche de căști recomandate pentru utilizarea cu o consolă PlayStation 4

În ediţia 126 a Turului Magazinelor de la Mobilissimo.ro avem două accesorii cel puţin interesante pentru automobile, atât o cameră de supraveghere, cât şi un mecanism de încălzit scaunul. Mai găsim şi o pereche de căşti de gaming la ofertă pe eMAG.ro şi probabil cel mai scump sistem de gaming acoperit de noi în acest Tur. Avem şi o tastatură compactă şi comodă Microsoft de prezentat.

1. Roadeyes RecSmart Cameră de Supraveghere Auto

Roadeyes RecSmart

Există camere-pocnitori de montat pe bordul maşinii, care cedează după câteva drumuri şi apoi există acest model high end de 719 lei. Îl vinde Quickmobile.ro şi camera oferă captură Full HD activată de îndată de porneşte motorul. Poate filma la 140 de grade folosind lentile cu rotaţie la acele unghiuri, pentru o vizibilitate mai ridicată. Are astfel abilitatea de a înregistra evenimentele rutiere, dar şi peisajul din jur.

Senzorii se vor adapta la condiţiile de drum şi vor detecta schimbările de luminozitate. Captura e salvată pe card microSD şi există şi GPS încât să ştim exact unde s-a petrecut un accident sau un eveniment surprins. Avem şi o aplicaţie dedicată pentru smartphone RoadEyes.

2. Sistem Desktop PC Gaming Asus GT51CA-RO003T, Intel Core i7-6700K, 32GB DDR4, HDD 2TB + SSD 512GB, nVidia GeForce GTX 980 4GB, WIndows 10 Home

ASUS ROG GT51CA-RO003T

Vă spun sincer că la 13.999 lei credeam că acest sistem de gaming va include totuşi cea mai nouă placă grafică Nvidia, din seria 1000, dar nu e cazul se pare. La vreo 3 capitole stăm perfect totuşi: cantitatea de RAM, 32 GB aici, stocarea de 2 TB la HDD şi 512 GB la SSD, plus designul ce arată ca pieptul unui robot Transformer. Flanco vinde acest produs, aparent cu reducere de 1000 de lei, dar la cât de mare e suma nu prea mai simţi impactul. Atenţie la hernie totuşi, căci sistemul cântăreşte 23 de kg.

3. Tastatură Microsoft Bluetooth Foldable

Microsoft Bluetooth Foldable

Îmi plac maxim tastaturile acestea mici şi indoibile, pe care le poţi lua cu tine, păstrând în acelaşi timp ergonomia tastaturii tale obişnuite desktop. Acest produs Microsoft costă 319 lei la Flanco şi se împătureşte prin îndoire, fiind uşor de transportat în ghiozdan sau geantă, chiar poşetă. Se conectează via Bluetooth, atât la tableta şi telefon, cât şi la laptop şi chiar televizor sau consola.

4. Căşti audio Gaming Trust GXT 353 pentru PlayStation 4

Gaming Trust GXT 353

Gamerii care nu vor PC-ul de mai sus, au probabil acasă o consolă şi dacă vor un gaming profi la nivel de acustică, nu prea sunt căşti mai bune decât acestea. Perechea Gaming Trust de aici costă la eMAG.ro 189 lei după o reducere bunicică şi vine cu vibraţii pentru sunete joase, pernuţe de urechi cu căptuşeala moale şi bandă de cap cu auto ajustare. Cablul de 3 metri e binevenit şi avem şi zone iluminate care ies în evidenţă.

5. 12V Car Heated Seat Cushion Cover 

Car Heated Seat Cushion Cover

Nu aveţi de ce să regretaţi că maşina voastră nu are scaune cu încălzire, pentru că există această pernă specială cu încălzire pentru scaunul de automobil. Costă doar 9.99 dolari la Gearbest şi se poate potrivi la orice mărime de automobil, camion sau rulotă. Se încarcă via alimentatorul standard auto şi oferă un control al temperaturii optime. Temperatura se reglează între 25 şi 60 de grade şi avem şi curele elastice pentru adaptarea sa la scaun.

E bun şi pentru camping.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×